Päivitetty 26.11.2017

Kodin saanut koira: KIND


Syntymäaika: 10/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

Perustiedot ja taustat

08.10.2017
Ihastuttava Kind on hyvin onnekas, sillä paikallinen eläinsuojelija Ioana Bodea löysi sen 9.8 hylättynä Bukarestin keskustan kadulta. Ioana Bodea on ahkera ja uskomattoman eläinrakas vapaaehtoistyöntekijä, joka työskentelee Onevetissa. Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Onevetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia. Herttainen Kind etsii tällä hetkellä omaa kotiaan klinikalla ja adoptio-ohjelmaan se valikoitui nimensä mukaisesti ystävällisen ja lempeän luonteensa perusteella

Kind on luonteeltaan erityisen ihmisrakas pikkukoira, joka ilahtuneena juoksee klinikan pihassa jokaisen luokse tervehtimään kaikkia. Ulkona Kind on hyvin rento ja reipas ja syli vaikuttaisi olevan yksi sen lempipaikoista. Kameraa neiti jännittää hieman, mutta se on tietenkin uudessa tilanteessa aivan ymmärrettävää.

Klinikalla uskomattoman kaunis Kind tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Neiti osaa hyvin lukea toisten koirien eleitä ja se vaikuttaisi olevan itse hyvin tasapainoisen oloinen koira.

Jos Kind haluaa paljon jotain tai se on malttamattomalla tuulella, se ilmoittaa asiasta selkeästi haukkumalla.

Kindilla on arvion mukaan säkäkorkeutta noin 40 cm.

Nykytilanne

26.11.2017
Kaunis Kind lensi eilen 25.11 omaan kotiin Suomeen.

Aiemmat päivitykset

24.10.2017
Suloinen Kind on varattu omaan kotiin Suomeen <3

17.10.2017
Upea Kind on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joten neidistä ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

_________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Kind saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kind on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Kindin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.