Päivitetty 27.11.2017

Kodin saanut koira: LEICA


Syntymäaika: 5/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Rosiori/Cosoba)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
5.9.2017
Clinica Veterinara OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista ja se paikka, jonka kautta jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman kautta Suomeen adoptoitu koira lähtee kotimatkalleen. Onevetissa on klinikkatilat Bukarestissa ja suuremmat tilat hieman Bukarestin ulkopuolella, Cosobassa. Cosobassa koiria on noin 300 ja osa näistä koirista löytää tiensä myös Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Leica on päätynyt Cosobaan alunperin Rosiorin kunnallisen tarhan kautta, jonne se hylättiin siskonsa Cindien kanssa sterilointipäivänä.

Leica on melko rauhallinen ja utelias nuori koira, joka suhtautuu uusiin ihmisiin iloisesti mutta hieman ujosti. Leica tulee tarhalla muiden koirien kanssa toimeen todella hyvin ja onkin leikkisä tyttönen. Leican säkäkorkeus on n. 40cm ja painoa tytöllä on tällä hetkellä max. 15 kg.

Päivitykset
27.11.2017
Kaunis Leica on lentänyt ikiomaan kotiinsa Saksaan.

5.9.2017
Leican, kuten siskonsa Cindien elämän alkutaival on ollut mutkia täynnä, mutta nyt se pääsee etsimään sitä omaa kotiaan Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

Leica on tarhalla melko rauhallinen, iloinen ja utelias. Se on hieman ujo, mutta jonkin verran siskoaan rohkemapi. Uudet ihmiset tervehditään iloisesti, mutta vielä hieman varovaisesti, tuttujen kanssa tyttö on selvästi jo rohkeampi. Tarhaolosuhteissa Leica tulee hyvin muiden kanssa juttuun ja on leikkisä. Kotiuduttuaan tytöstä voisikin kuoriutua reipas ja leikkisä koira, josta saisi seuraa monenlaiseen tekemiseen.

_______________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Leica saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Leica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Leican yhteyshenkilö on Essi Marttila

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.