Päivitetty 26.11.2017

Kodin saanut koira: MARILYN


Syntymäaika: 10/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
steriloitu

 

Perustiedot ja taustat

12.10.2017
Suloinen Marilyn etsii tällä hetkellä omaa loppuelämän kotiaan ahkeran ja eläinrakkaan Luiza Mandrun luona. Marilyn on löytynyt nuoren naisen toimesta metsän reunalta ja tämä nuori nainen toi sen Luizan kylällä järjestettävään sterilointipäivään. Siellä hän tapasi Luizan ja kertoi löytäneensä Marilynin ja ettei voisi sitä itse pitää, mutta haluaa saada sen leikatuksi kuitenkin. Luiza rakastui tähän pieneen tyttöön ja lupasi ottaa sen luokseen ja auttaa sitä löytämään kodin.

Luizan mielestä Marilyn on niin upea luonteinen pieni neiti, että hän voisi pitää sen itse. Marilyn on todella ystävällinen, iloinen ja kiltti pieni koira, joka rakastaa ihmisiä ja kaikkia muita koiria ja kissoja. Marilyn on lempeä ja kuuliainen vauhtimimmi. Luizan mukaan se on pieneksi koiraksi hyvin ketterä ja hyppää sujuvasti penkeille ja vauhtia ei kuulemma puutu, vaan se sinkoilee paikasta toiseen innostuessaan ihan uskomattomalla nopeudella kuin tykinkuula. Luizan kertoi myös, että Marilyn on kuin sirkuskoira, se saa hänet nauramaan joka päivä. Hassu Marilyn tarvitsee ehdottomasti aktiivisen ja huumorintajuisen kodin.

Marilyn painaa vain noin 5 kg ja korkeutta sillä on noin 30cm. Pienen koon vuoksi, Marilynia ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

26.11.2017
Kaunis Marilyn lensi eilen 25.11 omaan kotiin Suomeen.

05.11-2017
Marilyn on varattu omaan kotiin! Valtavasti onnea pikkuiselle ja sen tulevalle perheelle <3

16.10.2017
Suloinen Marilyn on saanut useita kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Marilyn saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Marilyn on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Marilynin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.