Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: BILBO


BILBO

* 3-4-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

Bilbo asustaa tällä hetkellä romanialaisen eläinsuojelija Giovanni Razvanin yksityisessä koirasuojassa odottamassa adoptointia ja omaa kotia. Bilbo on kotoisin vanhalta tehdasalueelta läheltä Bukarestia, jossa Giovanni käy ruokkimassa ja hoitamassa alueen koiria.

Bilbo on noin 3-4 vuoden ikäinen, pieni keskikokoinen, lempeä koira. Painoa sillä on 14 kg. Giovanni on käyttänyt sen kastroitavana aivan vastikään. Luonteeltaan Bilbo on aidosti iloinen, reipas ja sosiaalinen. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kisumisujen kanssa. Bilbo tulee juttuun ylipäätään kaikkien kanssa. Se tykkää lasten seurasta, ja Giovannin mukaan poika lukee ihmisiä hyvin ja on sosiaalisesti erityisen taitava. Ihmisen huomio ja rapsutukset saavat siinä aikaan mehukkaan pussailuefektin 🙂

Kuten niin monen muunkin kohtalotoverinsa, Bilbon taustaa voi vain arvailla; joko se on elänyt tehdasalueella koko elämänsä, tai se on jossain vaiheessa sinne hylätty. Sen vuoksi Bilbo tulee kaipaamaan kärsivällistä opastusta mm. sisäsiisteydessä opetellessaan kotikoiran tavoille. Koirasuojassa Bilboa on opetettu jo kävelemään hihnassa, ja sen minijäppinen taitaakin jo hyvin!

Bilbo etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa, kärsivällisyyttä ja halua paneutua sen kotiutumiseen. Bilbo tullaan luovuttamaan sirutettuna, loishäädettynä, rokotettuna ja oman EU-passin omaavana.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja uskot voivasi tarjota Bilbolle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

Bilbo vilahtaa tällä viime syksynä kuvatulla videolla.

30.3.2013

Bilbosta on lisätty tuoreita kuvia, jotka Giovanni ja Mira ovat ottaneet paddockeilla. Suojaan pääsy on selkeästi tehnyt pojalle hyvää: Bilbo säteilee jokaisessa kuvassa! Hymy ulottuu korvasta korvaan! Hihnassa kävelykin näyttää menevän ilman suurempia haasteita. Kunpa se vielä saisi pian tiedon omasta kodista. Tällä pienellä tyypillä olisi varmasti tulevalle perheelleen rutkasti iloa tuotettavaksi.

8.4.2013

Giovanni ja Mira ovat säännöllisesti opettaneet Bilboa kulkemaan hihnassa, ja se sujuukin jo mallikkaasti. Alla pari tuoretta kuvaa eiliseltä.

10.4.2013

Pikku-ukosta on listätty taas muutama uusi kuva. Mitä paremmin Giovanni ja Mira ovat oppineet Bilboa tuntemaan, sen hurmaantuneempia he ovat siihen. Bilbo tuntuu tulevan kaikkien kanssa juttuun ja nauttii estoitta saamastaan huomiosta. Ihanteellinen kaverikoira kenelle hyvänsä!

21.4.2013

Helpottaakseen Bilbon koon arviointia, Giovanni oli mittaillut Bilboa ja tehnyt siitä alla olevan rakennekuvan mittoineen 🙂 Bilbon säkäkorkeus on siis 38 cm.

Bilbon mitat


24.4.2013

Bilbon hihnassakävelytreenit ne vain sujuvat hienosti – uusi kuva kertoo lisää 🙂

3.5.2013

Bilbo odottaa yhä Omaa Ihmistä – missä olisi reippaalle pojalle koti? Bilboa vähän jo harmittaa, kun se joutuu nakottamaan paddockissa, koska sillä olisi paljon iloa annettavana uudelle perheelleen.

Tässä tuoreita videoita Bilbosta 2.5.2013

Video 1 – hienoa hihnakävelyä ja hännänheilutuksia

Video 2 – joku vähän nauttii huomiosta ja rapsutuksista 🙂

Video 3 – hyväntuulinen pikku-ukko!

05.08.2013

Bilbo on varattu omaan kotiin <3

15.08.2013

Bilbo on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.