Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: BOBI


BOBI

* n. 1-2 vuotias

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

30.6.2013

Dog Rescue on yksi uusimmista Bukarestin alueella toimivista tarhoista. Sen tärkeimpiä periaatteita on catch and release, eli se on keskittynyt steriloimaan kadulla eläviä koiria ja palauttamaan ne tämän jälkeen omille elinalueillensa. Vasta toisena tulee koirien adoptointi. Kulkureiden aktiivien kesäkuun alussa tekemällä reissulla kävimme myös tutustumassa Dog Rescue tarhaan. Tarha oli avattu vasta toukokuun loppupuolella ja se oli Romanialaisella tasolla erittäin siisti.

Bobi oli saapunut tarhalle vasta muutamia päiviä ennen tapaamistamme.Se oli löydetty yksin pellolta, jonne se oli jätetty ilman vettä tai ruokaa. Bobi oli ensimmäisen viikon hyvin pelokas, se makasi jähmettyneenä maassa, uskaltamatta edes liikahtaa. Kolme viikkoa myöhemmin tuntuu kuin kyseessä olisi eri koira. Tarhalla työskentelevä nuori poika on tehnyt Bobin kanssa paljon töitä ja se on tuottanut tulosta. Sen luottamus ihmisiä kohtaan on kasvanut kovasti ja nykyään Bobi tulee tervehtimään iloisesti häntä heiluen. Se on oppinut yhden tempunkin jo, eli antamaan tassua 🙂

Luonteeltaan Bobi on hyvin leikkisä sekä ystävällinen. Lisäksi se tulee toimeen toisten koirien, sekä kissojen kanssa. Bobi on säkäkorkeudeltaan 30-35 cm ja se tullaan kastroimaan ennen uuteen kotiin saapumista.

Bobi etsii vastuuntuntoista kotia jossa se tulee viettämään loppuelämänsä. Uudessa kodissa sitä voisi olla vastassa toinen koira tai kissa, jolloin Bobin kotiutuminen varmaan sujuisi myös nopeammin.

 

8.7.2013

Bobi on varattu.

16.8.2013

Bobi lensi uuteen kotiinsa 15.8.2013

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Bobin varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.