Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: DOLL (nyk. Dolli)


17.7.2013

DOLL

* 4,5kk (23.7.2013)

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

23.7.2013

Onevetin hoitolan puolella käy vilske ja vilinä. Onevetin työntekijät tuovat koiran toisensa jälkeen näytille, kuvattavaksi ja punnittavaksi. Tahti on kova ja välillä tuntuu, että osa koirista jää kokonaan huomaamatta, onhan kuitenkin reissumme ensimmäinen päivä menossa ja allekirjoittaneelle kaikki on vielä niin uutta.

Kaiken hälinän, niin tuttujen kuin uusienkin tuttavuuksien kohtaamisen keskellä, yhtäkkiä kaikki pysähtyvät. Eteemme tuodaan jotain, minkä jo Onevetin työntekijätkin tiesivät: ihastuisimme varmasti! Se oli Doll, tämä pienen pieni koiralapsi. Ihastelimme kuinka pieni ja söpö toinen voikaan olla ja kyselimme, koska pentu mahtaisi olla valmis matkustamaan. Leukamme loksahtivat auki uudellee kun kuulimme, että Doll on veljensä Puppetin kanssa jo 4,5kk ikäisiä ja ovat valmiita matkaamaan Suomeen.

On siis selvää, että tämä tällä hetkellä n. 15cm korkea ja 2kg painava tyttönen ei kovinkaan suureksi kasva. Dollilla on lievä alapurenta, eli alaleuka on yläleukaa pidempi. Tämä voi tasoittua ajan kuluessa mutta todennäköisempää on, että alapurenta on pysyvää.

Doll etsii kotia, jossa siihen ollaan valmiita sitoutumaan jopa seuraaviksi 10-15 vuodeksi. Doll tarvitsee pienestä koostaan huolimatta tarpeeksi liikuntaa, aktiviteettia, rajoja ja rakkautta. Pelkäksi asusteeksi emme Dollia luovuta, vaan kodin tulee haluta Doll koiraksi, perheenjäseneksi. Dollin lento Suomeen on jo tiedossa, 9.8.2013.

 

31.7.2013

Lukuisten loistavien kyselyiden ja useamman todella hyvän kotiehdokkaan joukosta on nyt löytynyt Dollin oma koti. Dollin kodissa häntä odottaa kaksi kaksijalkaista aikuista sekä 5v chihu-herra Nippe!

 

10.8.2013

Doll saapui 9.8.2013 myöhään yöllä omaan kotiinsa. Doll on ollut saapuimsestaan asti todella reipas, sosiaalinen ja ennen kaikkea rohkea. Ei ole sellaista paikkaa tai asiaa mitä Doll pelkäisi, jopa pimeälle parvekkeelle hän oli tepastellut kun ovi oli sattunut olemaan auki. Ulkonakin Doll oli kävellyt jo remmissä mallikkaasti!

Dollin kotiutuminen tapahtuu nähtävästi vauhdikkaasti ja turhia mietiskelemättä. Doll on jo kuin kotonaan ja tulee loistavasti toimeen uuden isoveljensä Nipen kanssa. Ihmisiä Doll pusuttelee aina kun vauhdikkailta leikeiltään kerkeää, Dollissa on omistajien mukaan kaksi vaihdetta: on ja off. Joko mennään sataatuhatta niin että patterit vaan kolisee tai sitten rötkötellään sohvalla ja nautiskellaan olemisesta!

 

13.8.2013

Doll-nimi on muokkaantunut suomalaisittain Dolli-nimeksi. Lisätty kuvia Dollin touhuista omassa kodissaan!

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.