Päivitetty 19.09.2013

Kodin saanut : FOX


 

 

FOX

* n. 2 v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

10.5.13

Kultainen Fox oli ilmestynyt kuin tyhjästä ja lähtenyt seuraamaan erästä Bukarestilaista eläinsuojelijaa ja tämän ystävää. Fox oli seurannut naisia aina eläinlääkäriasemalle asti, jossa Fox oli madotettu, loishäädetty ja saanut rokotukset. Fox toimitettiin Glinan tarhalle, jossa se ei kuitenkaan viihtynyt häkissään vaan yritti karata. Nyt Fox elelee OneVet- eläinklinikan hoitolassa.

Fox on hyvin ihmisrakas ja löydettäsessä hyvässä kunnossa, joten oletamme sen olleen joskus jonkun oma koira. Koska omistaja ei ole ilmaantunut, etsitään nyt Foxille uutta kotia Suomesta.

Fox on luonteltaan pehmeä, luottavainen ja ystävällinen. Se rakastaa ihmisiä yli kaiken ja tulee myös toimeen muiden koirien kanssa. Isossa koiraporukassa Fox on nöyrä ja väistää mielummin kuin yrittäisi ottaa pomon roolia. Fox osaa totella hienosti ja on koiran tavanneiden mukaan oppivainen ja fiksu. Fox nauttii hellittelyistä ja leikeistä, eikä poika juurikaan innostu haukkumaan.

Fox etsii kotia joka ymmärtää pehmeäluontoisen koiran sielunelämää. Fox on hurmannut paikalliset eläinsuojelijat mutkattomalla luonteelllaan ja tulee varmasti myös hurmaamaan oman perheensä hetkessä. Foxin tuleva perhe on harkinnut koiranottoa tarkasti ja on sitoutunut ottamaan Foxin rakastetuksi perheenjäsenekseen seuraavaksi n. kymmeneksi vuodeksi. Vaikka Fox on todennäköisesti ollut jonkun oma koira, tulee uuden kodin varautua opettamaan sisäsiisteyttä ja muita kotikoiran taitoja Foxille palkitsevin ja kannustavin menetelmin. Fox on koira joka tulee varmasti tekemään omaan perheensä onnelliseksi mutkattomalla ja rakastavalla luonteellaan.

Fox on n. 50-55cm säkäkorkeudeltaan ja painaa 23 kiloa. Fox tullaan kastroimaan lähiaikoina.

Fox tullaan luovuttamaan madotettuna, loishäädettynä, sirutettuna ja kstroituna. Foxilla tulee olemaan matkassaan myös oma EU-passi.

13.6.13

Kulkurien aktiivit tapasivat Foxin Romanian matkallaan kesäkuun alussa. Fox on hyvin rauhallinen ja ystävällinen herrasmies, jonka luonnetta ei ole vielä onneksi elämä isossa koiralaumassa, vähillä ihmiskontakteilla muuttanut. Fox ansaitsisi päästä omaan kotiin jakamaan rakkauttaan ja saamaan hellyyttää ja huolenpitoa.

Foxille lisätty uusia kuvia.

24.7.13

Kulkurien aktiivit kävivät Romaniassa ja tapasivat myös valloittavan Fox-herran. Tavatessaan uudet ihmiset Fox hettäytyi suoraan syliin rapsutettavaksi 🙂 Fox kun on herrasmies joka rakastaa ihmisiä todella paljon, se tarvitsisi nyt sitä ikiomaa kotia, jossa saisi osakseen huomiota ja rakkautta.

Olisiko sinulla tarjota koti tälle ihanalle herralle?

Foxille lisätty uusia kuvia ja tässä myös videopätkä Foxista:

13.8.13

Fox on varattu Saksaan.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Foxin kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.