Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: DUDULUSA (nyk. Kerttu)


DUDULUSA

* noin 6 kk

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

05.06.2013

Dudulusa sisaruksineen ja niiden emo oli löydetty tammikuisena pakkaspäivänä romanialaiselta pellolta. Se, oliko nuori äiti synnyttänyt pennut talviselle pellolle vai oliko ne sinne hylätty, on arvoitus.

Löytöhetkellä viidestä pennusta yksi oli jo jäätynyt kuoliaaksi, ja kaksi menehtyi pelastamista seuranneena yönä. Kolme sitkeintä pääsi tehohoitoon klinikalle, mutta valitettavasti vain yksi, Dudulusa, jäi henkiin. Ensimmäiset elinkuukautensa neiti on viettänyt klinikan hoitolassa, ja nyt sen olisi korkea aika päästä ihan oikeaan kotiin.

Arviolta joulun pyhien 2012 aikaan syntynyt Dudulusa on reipas, iloinen ja touhukas pentu. Sen kokemukset ihmisistä ovat hyviä, eikä se ole kasvaessaan joutunut kohtaamaan ihmisten julmuutta. Kooltaan Dudulusa tullee jäämään ns. pieneksi keskikokoiseksi, arviolta alle 15 kiloiseksi. Sen emä on pienikokoinen ja sileäkarvainen ja luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja hyvin ystävällinen.

Dudulusa tarvitsee kodin, jossa ymmärretään, että koiranpentu on pitkäaikainen sitoumus. Se tulee sulostuttamaan perheensä elämää seuraavien 10-15 vuoden ajan.

Dudulusalle etsitään sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, aktiviteetteja sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä. Dudulusa luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Se on tällä hetkellä täysin matkustusvalmis – enää Oma Ihminen puuttuu.

10.6.2013

Dudulusasta on lisätty joukko tuoreita kuvia! Aktiivimme vierailivat Romaniassa menneellä viikolla ja tapasivat Dudulusan OneVetin hoitolassa. Neiti oli ollut vähän ujolla tuulella, kun paparazzit häärivät ympärillä. Hoitohenkilökunnan mukaan se on normaalisti iloinen ja reipas. Korkeutta Dudulusalla on tällä hetkellä 45 cm.

19.06.2013

Dudulusa on varattu omaan kotiin Suomeen <3

29.06.2013

Dudulusa on saanut oman kodin Suomesta <3

Dudulusan varausasioita hoiti Taija.

Tässä linkki lyhyeen videoon, joka on otettu kaunottaresta 4.6.2013 OneVet-hoitolan pihalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.