Päivitetty 28.03.2015

Kodin saanut: NINIO (nyk. Nisse)


NINIO

* noin 1-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

10.3.2013

Pikkuruinen Ninio on tällä hetkellä Bukarestissa paikallisen eläinlääkäri Adinan hoivissa perheen kakkosasunnossa pääkaupungin ulkopuolella. Romaniassa koirien hylkääminen on arkipäivää; kun pentu kasvaa isoksi, siitä hankkiudutaan eroon kuin roskasta, sillä tilalle on helppo hankkia uusi “lelu”. Samoin kävi Niniolle – vaikkei se aikuistuttuaankaan paina muutamaa hassua kiloa enempää eikä korkeuttakaan ole pariakymmentä senttiä enempää.

Dr. Adina oli löytänyt Ninion hylättynä metsiköstä hieman Bukarestin ulkopuolelta. Ei tarvitse paljoa käyttää mielikuvitusta ymmärtääkseen miten hädissään, peloissaan ja kylmissään tämä kirpunkokoinen pieni poika on ollut. Vaikka Adina on pelastanut elämänsä varrella valtavan määrän koiria kaduilta turvaan, hänen sydämensä heitti volttia tämän rääpäleen nähdessään.

Ninio on Adinalle erityinen. Sen vuoksi hän toivoo, että tämä herkkä, ihmisrakas poika pääsisi tasapainoiseen, aikuiseen kotiin, jossa oikeasti ymmärretään sen tarpeet. Ei käsilaukkukoiraksi 🙂 Ninio painaa 3,5 kg.

Ninio luovutetaan perheeseen, jossa ei ole pieniä lapsia tai isoja koiria. Sitä ei myöskään sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi. Olisi hienoa, jos uudessa kodissa olisi kokemusta chihuahuista – ja ehkäpä jo samaa rotua edustava vanhempi kaveri, joka voisi osaltaan tukea pojan sopeutumista uuteen elämään. Tärkeintä on, että Ninio saa pysyvän, loppuiän kodin, joka ei takuulla hylkää sitä. Ikinä.

Ninio tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Se voi matkustaa Suomeen huhtikuun puolivälin jälkeen.

Mietithän tarkkaan, kun olet suunnittelemassa koiran hankintaa. Ninio tulee varmaankin tarvitsemaan opastusta hihnassa kävelyssä ja muissa suomalaisen koiranelämän perusasioissa. Sisäsiisteydestä sillä lienee jonkinlainen käsitys.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja olet valmis antamaan Niniolle täysipainoisen koiran elämän sen pienestä koosta huolimatta, ota yhteyttä Taijaan.

28.3.2013

Ninio on varattu omaan kotiin <3

26.4.2013

Ninio on saanut tänään oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.