Päivitetty 19.09.2013

Kodin saanut: BARBIE


BARBIE

 * 8-10 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

31.7.13

Pieni chihumixrouva töpötteli tiellä perässään kaksi isokokoista uroskoiraa, kun Bukarestilainen eläinsuojelija Cornelia Stan ajoi ohi matkallaan kunnalliselle tarhalle viemään koirille ruokaa. Cornelia ei voinut jättää juoksuista narttukoiraa näiden uroskoirien armoille, vaan poimi rouvan kyytiin. Cornelia vei koirarouvan Bukarestilaisen eläinklinikka Onevetin hoitolaan, jossa se sai nimen Barbie. Näin alkoi vanhan Barbie-koiran uusi ja parempi elämä.

Barbie on oman arvonsa tunteva pikkukoira, joka osaa nauttia rauhallisesta elämästä. Barbie on luonteeltaan kiltti ja tulee toimeen muidenkin koirien kanssa. Barbiella on todennäköisesti joskus ollut oma koti, mutta tullut hylätyksi Romaniassa hyvin tyypillisesti tultuaan tarpeettomaksi tai liian vanhaksi. Barbie on kooltaan noin 30 cm korkea ja painaa 2.6 kiloa.

Barbie etsii kotia, jossa saisi vanheta rauhassa, rakastettuna ja arvostettuna koirarouvana. Barbien tuleva koti on harkinnut koiranhankintaa tarkasti ottanut huomioon ikääntyvästä koirasta tulevat mahdolliset kustannukset. Tämä herttainen mummo etsii siis loppuelämän kotia, perhettä jonka kanssa viettää viimeiset vuodet kodin lämmössä.

Barbie tullaan luovuttamaan steriloituna, sirutettuna, rokotettuna, mato- ja loishäädöt saaneena. Barbiella on mukanaan myös oma EU-passi.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

6.8.13

Barbie on varattu omaan kotiin Saksaan.

Barbien kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.