Kodin saanut: BARBIE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

BARBIE

 * 8-10 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

31.7.13

Pieni chihumixrouva töpötteli tiellä perässään kaksi isokokoista uroskoiraa, kun Bukarestilainen eläinsuojelija Cornelia Stan ajoi ohi matkallaan kunnalliselle tarhalle viemään koirille ruokaa. Cornelia ei voinut jättää juoksuista narttukoiraa näiden uroskoirien armoille, vaan poimi rouvan kyytiin. Cornelia vei koirarouvan Bukarestilaisen eläinklinikka Onevetin hoitolaan, jossa se sai nimen Barbie. Näin alkoi vanhan Barbie-koiran uusi ja parempi elämä.

Barbie on oman arvonsa tunteva pikkukoira, joka osaa nauttia rauhallisesta elämästä. Barbie on luonteeltaan kiltti ja tulee toimeen muidenkin koirien kanssa. Barbiella on todennäköisesti joskus ollut oma koti, mutta tullut hylätyksi Romaniassa hyvin tyypillisesti tultuaan tarpeettomaksi tai liian vanhaksi. Barbie on kooltaan noin 30 cm korkea ja painaa 2.6 kiloa.

Barbie etsii kotia, jossa saisi vanheta rauhassa, rakastettuna ja arvostettuna koirarouvana. Barbien tuleva koti on harkinnut koiranhankintaa tarkasti ottanut huomioon ikääntyvästä koirasta tulevat mahdolliset kustannukset. Tämä herttainen mummo etsii siis loppuelämän kotia, perhettä jonka kanssa viettää viimeiset vuodet kodin lämmössä.

Barbie tullaan luovuttamaan steriloituna, sirutettuna, rokotettuna, mato- ja loishäädöt saaneena. Barbiella on mukanaan myös oma EU-passi.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

6.8.13

Barbie on varattu omaan kotiin Saksaan.

Barbien kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: