Päivitetty 03.01.2014

Kodin saanut: ALBERT


ALBERT

* n. 3kk (synt. 8/2013)

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

13.11.2013

Albert asuu tällä hetkellä Romaniassa yhteistyö kumppanimme Anda Murgun tarhalla. Se on löydetty vastikään tien varresta yhdessä neljän muun pennun kanssa joista yksi on sivuillamme kotia etsivä Gilbert. Albert on saanut kokea saman alun elämässään kuin niin monet muutkin Romaniaan syntyvät pennut. Se on syntynyt todennäköisesti vahingon seurauksena ja pentujen tultua sopivaan ikään, ne on toimitettu pois ja jätetty arvottomana tien varteen. Albertin ja muiden löydettyjen pentujen onneksi paikalle sattui oikea ihminen ja pennut toimitettiin turvaan.

Albert painaa tällä hetkellä 3-4kg ja tulee kasvamaan keskikokoiseksi n.15kg painavaksi pojaksi.

Albert elää tarhalla yhdessä noin kymmenen muun pennun kanssa ja tulee mainiosti juttuun kaikkien kanssa. Se on normaali reipas ja utelias pentu joka leikkii ja touhuaa muiden mukana. Albert on luonteeltaan ystävällinen ja rohkea häseltäjä, kuten tämän ikäisen pennun kuuluukin.  Se ottaa innolla vastaan uudet ihmiset ja viihtyy hyvin sylissä. Albert leikitti innokkaasti myös isompiaan ja kulki ongelmitta pentuvilinän keskellä. Albert on perus aktiivinen pentu josta saisi varmasti mainion harrastus kaverin monenlaiseen menoon.

Albert tarvitsee kodin jossa sille tarjotaan sopivassa suhteessa rajoja ja rakkautta sekä liikuntaa ja aktiviteetteja. Normaali pennun tavoin sille tulee opettaa kaikki normaalit kotikoiran tavat aina sisäsiisteydestä remmikävelyyn. Albert olisi varmasti mielissään leikkisästä koirakaverista, mutta pärjäisi yhtälailla myös ainoana koirana kunhan leikkituokioita lajitoverien kanssa olisi välillä tarjolla. Albertin tuleva koti voi sijaita yhtälailla kerros-kuin omakotitalossakin sillä poika ei ole kova haukkumaan.

15.12.2013

Albert on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

3.1.2014

Albert saapui 2.1.14 omaan kotiinsa.

 

 

Adoptiossa auttoi Tanja.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.