Päivitetty 09.01.2014

Kodin saanut: JEFRY


JEFRY

* n. 8 kk

* uros (kastroitu)

* Tallinna, Viro.

Jefry on komea nuori kollinalku, paksut posket, pitkät viikset ja kaiken kruunaa tyylikäs harmaa raitapaita vitivalkealla puhtaalla kaulurilla. Luonteeltaan Jefry on kiltti ja hellyydenkipeä hyrisijä, oikein leikkisä nuori kaveri.

Jefry on myös ilmeisen fiksu kissa, tai sitten sana vain on kiirinyt, sillä sekin oli tajunnut tulla bussipysäkille ihmisten siliteltäväksi, juuri kun Irina ajoi siitä ohi. Niinpä Irina kävi nappaamassa nuoren pojan mukaansa kadulta pyörimästä, etsiäkseen sille uuden kodin. Läheinen bensa-asema tiesi kertoa, että poika oli ilmestynyt sinne jo tosi nuorena.

Jefry on testattu fiv/felv ja sienitestin osalta negatiiviseksi ja se on kastroitu syyskuussa. Jefry on tulossa Suomeen kotihoitoon.

9.11.2013 Jefry saapui kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

3.12.2013 Jefry on ollut hetken aikaa toipilaana, sillä sen yksi kynsi oli ilmeisesti tarttunut johonkin ja pieni osa varpaasta jouduttiin poistamaan. Jefry on kovin kiltti, antoi hoitaa ja vaihtaa sidettä tassussa sanaakaan sanomatta, vaikka varmasti sattui.

Hoitokodissa on huomattu, että liian vilkkaat ja äänekkäät koirat pelottavat sitä hiukan, kotona voi ehdottomasti olla koiria, mutta niiden tulee olla rauhallisia. Kissakaveri sopii Jefrylle mainiosti myös, ehkä mieluummin kiltti ja sävyisä tyttö, kuin raisu poikaseura. Jefry sopisi hyvin myös vanhemman kissan kaveriksi ja muutenkin melko rauhallinen meno on enemmän tämän herkän pojan mieleen.

11.12.2013 Jefry vaihtoi hiukan rauhallisempaan hoitopaikkaan. Jefry on aivan hellyyttävä kissapoika. Erittäin kiltti ja hellyydenkipeä. Jefry ei pahemmin vierastanut, vaan asettui heti taloksi. Jo ekana yönä tuli viereen nukkumaan ja onkin siitä eteenpäin nukkunut tiiviisti kyljessä kiinni. Myös sohvalla yhdessä köllöttely on Jefrystä mukavaa. Jefry on myös, niin kuin nuoren kissaherran kuuluukin, erittäin leikkisä. Hän rakastaa leluhiirtään yli kaiken ja myös pallo saa kovaa kyytiä. Pahvilaatikko, johon on piilotettu herkkuja, on yksi suosikeista. Siinä onkin ollut puuhaa aina, kun olen poistunut kotoota. Jefryllä on erittäin hyvät käytöstavat, ei hypi ruokapöydälle eikä tee mitään tuhoja.

Jefry sai oman kodin Helsingistä 3.1.2013.

Varaajana toimi Tiia

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.