Kodin saanut: JEFRY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

JEFRY

* n. 8 kk

* uros (kastroitu)

* Tallinna, Viro.

Jefry on komea nuori kollinalku, paksut posket, pitkät viikset ja kaiken kruunaa tyylikäs harmaa raitapaita vitivalkealla puhtaalla kaulurilla. Luonteeltaan Jefry on kiltti ja hellyydenkipeä hyrisijä, oikein leikkisä nuori kaveri.

Jefry on myös ilmeisen fiksu kissa, tai sitten sana vain on kiirinyt, sillä sekin oli tajunnut tulla bussipysäkille ihmisten siliteltäväksi, juuri kun Irina ajoi siitä ohi. Niinpä Irina kävi nappaamassa nuoren pojan mukaansa kadulta pyörimästä, etsiäkseen sille uuden kodin. Läheinen bensa-asema tiesi kertoa, että poika oli ilmestynyt sinne jo tosi nuorena.

Jefry on testattu fiv/felv ja sienitestin osalta negatiiviseksi ja se on kastroitu syyskuussa. Jefry on tulossa Suomeen kotihoitoon.

9.11.2013 Jefry saapui kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

3.12.2013 Jefry on ollut hetken aikaa toipilaana, sillä sen yksi kynsi oli ilmeisesti tarttunut johonkin ja pieni osa varpaasta jouduttiin poistamaan. Jefry on kovin kiltti, antoi hoitaa ja vaihtaa sidettä tassussa sanaakaan sanomatta, vaikka varmasti sattui.

Hoitokodissa on huomattu, että liian vilkkaat ja äänekkäät koirat pelottavat sitä hiukan, kotona voi ehdottomasti olla koiria, mutta niiden tulee olla rauhallisia. Kissakaveri sopii Jefrylle mainiosti myös, ehkä mieluummin kiltti ja sävyisä tyttö, kuin raisu poikaseura. Jefry sopisi hyvin myös vanhemman kissan kaveriksi ja muutenkin melko rauhallinen meno on enemmän tämän herkän pojan mieleen.

11.12.2013 Jefry vaihtoi hiukan rauhallisempaan hoitopaikkaan. Jefry on aivan hellyyttävä kissapoika. Erittäin kiltti ja hellyydenkipeä. Jefry ei pahemmin vierastanut, vaan asettui heti taloksi. Jo ekana yönä tuli viereen nukkumaan ja onkin siitä eteenpäin nukkunut tiiviisti kyljessä kiinni. Myös sohvalla yhdessä köllöttely on Jefrystä mukavaa. Jefry on myös, niin kuin nuoren kissaherran kuuluukin, erittäin leikkisä. Hän rakastaa leluhiirtään yli kaiken ja myös pallo saa kovaa kyytiä. Pahvilaatikko, johon on piilotettu herkkuja, on yksi suosikeista. Siinä onkin ollut puuhaa aina, kun olen poistunut kotoota. Jefryllä on erittäin hyvät käytöstavat, ei hypi ruokapöydälle eikä tee mitään tuhoja.

Jefry sai oman kodin Helsingistä 3.1.2013.

Varaajana toimi Tiia

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: