Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: BEAR (nyk. Bella)


BELLA (ent. BEAR)

* noin 1-vuotias

* steriloitu narttu

* Suomessa

 

 

 

 

Buzaun kylässä, 110 kilometrin päässä Bukarestista, sijaitsi kunnallinen koiratarha, jossa olot olivat, kuten lähes kaikilla romanialaisilla kunnallisilla tarhoilla, hyvin askeettiset ja muistuttivat lähinnä koirien keskitysleiriä. Ruokaa, lämpöä ja tilaa oli olemattomasti, kukaan ei välittänyt koirien alkeellisestakaan hyvinvoinnista ja tulevaisuus oli synkkä.

Talven aikana tilanne meni mahdottomaksi, sillä tarha sijaitsee peltojen ja metsän takana, jonne ei lumen takia välillä päässyt moneen päivään. Romanialaiset eläinsuojelijat kokosivat voimansa entisestään raskaan työnsä lisäksi ja pelastivat tarhalta 40-50 koiraa eri hoitopaikkoihin ja yksityisiin tarhoihin.

Buzaun koirista 18 on tällä hetkellä yhteistyökumppanimme Anda Murgun vastuulla, ja ne on sijoitettu yksityiselle koiratarhalle, jossa koirat ovat ulkona, mutta ne saavat päivittäin ruokaa, niistä huolehditaan ja ne pääsevät eläinlääkärille tarvittaessa. Anda on saanut tukijoistaan saksalaisia ja tanskalaisia kummeja Buzaun koirille, joiden avulla Anda saa maksettua yksityisen tarhan pitäjälle koirien hoidosta ja ruuasta. Osa koirista tulee Kulkurien sivuille etsimään omia kotejaan.

Pieni Bear on yksi Buzausta pelastetuista koirista. Andan mukaan se on ihan timantti! Noin 7 kg:n painoinen Bear on pehmoinen, ihastuttava tyttökoira, jolla on ikää arviolta vuoden verran. Sosiaalinen Bear tulee mainosti juttuun muiden koirien kanssa, ja luonteensa puolesta se sopisi myös lapsiperheeseen. Kissatkin ovat Bearin mielestä ihan ookoo.

Bear etsii sitoutunutta, rakastavaa kotia, jossa sille tarjotaan huolenpitoa ja laadukasta koiran elämää sen loppuelämän ajaksi. Sillä tuskin on käsitystä sisäsiisteydestä tai hihnassa kävelystä, joten uuden kodin pitää varautua opettamaan kärsivällisesti ja rauhallisesti uuden elämän perusasiat.

Bear tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

2.2.2013

Bear on varattu 🙂

17.2.2013

Iloinen ja supersosiaalinen Bear, nykyään Bea, lensi Suomeen 16.2.2013 sai ihan oman kodin.

6.5.2013

Kaunis ja upeaturkkinen Bea on palautunut kotia etsiviin koiriin ja etsii nyt itselleen ehdottoman sitoutunutta kotia loppuelämäkseen. Kuten mitään koiraa, Beaa ei saa ottaa hetken mielijohteesta. Tämä pieni ilopilleri ei viihdy ainoastaan sohvaperunana, vaan tarvitsee oman ihmisen, joka johdonmukaisesti osaa kanavoida nuoren tyttökoiran positiivisen energian oikein. Bealla on perheelleen valtavasti annettavaa, ja miellyttävän luonteensa puolesta se voisi sopia hyvin monentyyppiseen perheeseen.

Bea on ollut muutaman päivän väliaikaisessa hoitopaikassa, ja hoitajan mukaan se on aivan kertakaikkisen ihana ja helppo koira – iloinen, reipas ja tottelevainen. Kotihoidossa kaikki on mennyt ongelmitta. Bea on myös täysin sisäsiisti. Se tulee toimeen kaikkien kanssa ja hoitopaikassaan sillä onkin kaverina kaksi messevää rottweileria!

Beaan voi käydä tutustumassa sovitusti Noormarkussa, Porin lähellä.

Bea on steriloitu, asianmukaisesti rokotettu, sirutettu, loishäädetty ja se omistaa oman EU-passin.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota Bealle turvallisen ja virikkeellisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

11.5.2013

Bea on varattu loppuelämän kotiin <3

18.5.2013

Bea, tuoreeltan nimeltään Bella, on päässyt rakastavaan, loppuelämän kotiin <3 Kiitos kaikille Bellan tarinassa mukana olleille – olette korvaamattomia!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.