Kodin saanut: CIUF (nyk. Sulo)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

CIUF

* 2-3-vuotias

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

Ciufin tarina on hyvin tavallinen. Ciuf asui Bukarestin kaduilla ja sen vakiopaikka oli paikallisen Penny`s marketin parkkipaikka, missä se eli kauan ennen kuin pääsi Andan hoiviin ja odottaa nyt omaa kotiaan.

Ciuf on 2-3 vuotias uros, joka omaa nappisilmät, kymmenisen kiloa elopainoa ja karkean, kauniin vaalean turkin. Mikä vieläkin parempaa, Ciuf omaa hienon luonteen. Se on ystävällinen ja kadulla taidokkaasti sosiaalistunut. Se on leikkisä ja tulee toimeen muiden koirien kanssa, erityisesti narttujen, kaikista toisista uroksisista Ciuf ei tykkää. Onpa Ciuf tavannut kissojakin jotka on myös todennut ihan kelvollisiksi. Vaikka Ciuf on aktiivinen ja reipas, se osaa myös rauhoittua ja viihtyy ihmisen lähellä, Andan sanoin Ciuf janoaa läheisyyttä Robe De Soirée

.

Ciuf ei ole erityisen kova haukkumaan, joten kerrostalokin kävisi asumismuodoksi ja sen voisi kuvitella viihtyvän myös lapsiperheessä avoimen luonteensa puolesta.

Ciuf etsii sitä mitä jokainen koditon koira, sitoutunutta ja rakastavaa kotia, omaa perhettä ja huolenpitoa, laadukasta koiran elämää, pitkiä lenkkejä ja pehmeää petiä, aktiivista arkea ja leikkikaveria. Siinä se on kaikki mitä voi koira toivoa.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 14.7.2012

Ciuf on varattu.

Päivitetty 13.8.2012

Ciuf sai oman kodin Suomesta 31.8. Ciufin uusi nimi on Sulo.

Päivitetty 1.9.2012

Kuvat saa isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: