Päivitetty 18.11.2015

Kodin saanut: CIUF (nyk. Sulo)


CIUF

* 2-3-vuotias

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

Ciufin tarina on hyvin tavallinen. Ciuf asui Bukarestin kaduilla ja sen vakiopaikka oli paikallisen Penny`s marketin parkkipaikka, missä se eli kauan ennen kuin pääsi Andan hoiviin ja odottaa nyt omaa kotiaan.

Ciuf on 2-3 vuotias uros, joka omaa nappisilmät, kymmenisen kiloa elopainoa ja karkean, kauniin vaalean turkin. Mikä vieläkin parempaa, Ciuf omaa hienon luonteen. Se on ystävällinen ja kadulla taidokkaasti sosiaalistunut. Se on leikkisä ja tulee toimeen muiden koirien kanssa, erityisesti narttujen, kaikista toisista uroksisista Ciuf ei tykkää. Onpa Ciuf tavannut kissojakin jotka on myös todennut ihan kelvollisiksi. Vaikka Ciuf on aktiivinen ja reipas, se osaa myös rauhoittua ja viihtyy ihmisen lähellä, Andan sanoin Ciuf janoaa läheisyyttä Robe De Soirée

.

Ciuf ei ole erityisen kova haukkumaan, joten kerrostalokin kävisi asumismuodoksi ja sen voisi kuvitella viihtyvän myös lapsiperheessä avoimen luonteensa puolesta.

Ciuf etsii sitä mitä jokainen koditon koira, sitoutunutta ja rakastavaa kotia, omaa perhettä ja huolenpitoa, laadukasta koiran elämää, pitkiä lenkkejä ja pehmeää petiä, aktiivista arkea ja leikkikaveria. Siinä se on kaikki mitä voi koira toivoa.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 14.7.2012

Ciuf on varattu.

Päivitetty 13.8.2012

Ciuf sai oman kodin Suomesta 31.8. Ciufin uusi nimi on Sulo.

Päivitetty 1.9.2012

Kuvat saa isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.