Päivitetty 20.07.2013

Kodin saanut: GALA


 

GALA

* n. 2-3 vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

15.6.2013

Romanialainen eläisuojelujärjestö Save&Care Dog Rescue järjestö löysi kuvan Galasta ja sen pennuista facebook:in kautta. Tämä pieni kadulla elävä koiraperhe oli etelä-romaniassa, kun taas järjestön toimijat asuvat Bukarestin alueella. Ongelmaksi kodittoman emän ja pentujen pelastamiselle muodostui pitkä kuljetusmatka. Samaan aikaan me Kulkurit olimme Romaniassa ja matkasimme vierailulle etelä-romaniaan Save the Dogs-järjestön ylläpitämälle tarhalla. Luonnollisesti toimitimme Galan ja sen kolme pentua Save&Care Dog Rescue järjestölle paluumatkallamme takaisin Bukarestiin.

Pennuista kaksi on jo varattu uusiin koteihinsa. Kulkurit lupautuivat auttamaan Gala-emoa sen kodin etsinnässä, jotta koko perhe pääsisi mahdollisimman pian aloittamaan uuden elämän ihka oikeissa kodeissaan.

Gala oli koko pitkän automatkan ihan super-äiti. Häkissä, jossa koko perhe yhdessä matkasi ei ollut suuren suuri. Pennut väsyivät ja nukkuivat, mutta Gala, joka ei mahtunut itse enään makaamaan pentujen jälkeen häkkiin, istui koko matkan ja vahti lapsiaan. Rapsuttelin Galaa useamman kerran matkan aikana ja joka kerta kääntyessäni häneen päin, se katsoi minua syvälle silmiin, kuin tietääkseen olevansa matkalla jonnekin, missä kaikki olisi paljon paremmin.

Gala on luonteeltaan hyvin rauhallinen, rakastettava ja ystävällinen. Säkökorkeutta Galalla on n.45 cm ja painoa vielä alle 10 kg, joten uuteen kotiin saavuttuaan Gala voi hyvillä mielillä saada itselleen vielä muutaman lisäkilon. Tällähetkellä Gala ja sen pennut June, Junior ja Jedi ovat yksityisessä hoitolassa Bukarestissa. Gala tullaan steriloimaan viikolla 25 ja luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna ja sirutettuna.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta.

26.6.2013

Gala on varattu Isoon Britanniaan, jonne se matkustaa 18.7.13

20.7.2013

Gala on matkustanut uuteen kotiinsa

Galan varausta hoiti Kata

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.