Päivitetty 10.05.2014

Kodin saanut koira: BELLE


Belle5

BELLE

*arvioitu syntymäaika 27.12.2013

*narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

 

07.04.2014
Belle löydettiin siskonsa Annan kanssa vilkkaan autotien varresta helmikuun lopulla. Tyttöjen onneksi paikalle sattui eläinrakas autoilija, joka poimi tytöt kyytiinsä ja vei turvaan. Belle ja Anna olivat varmaankin juuri jätetty autotien laitaan, koska lapsoset olivat suuntaamassa liikenteen sekaan, luultavasti sen ihmisen perään joka ne sinne jätti.

Belle ja Anna ovat tällä hetkellä Bukarestissa kotihoidossa opettelemassa kotikoiran elämää. Molemmat tytöt ovat luonteeltaan leikkisiä, sosiaalisia, reippaita, hurmaavia ja iloisia pentuja. Kotihoitopaikassaan tytöt ovat päässeet tutustumaan myös muihin koiriin. Belle ja Anna ovat päässeet aloittamaan rokotusohjelman ja ikää tytöillä on tällä hetkellä noin kolme kuukautta. Tyttöjen arvioidaan jäävän aikuisenakin pienikokoisiksi.

Pennunottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa. Pelkästään koiran söpöys ei riitä adoption syyksi. Belle tulee vaatimaan koulutusta ja aikaa oppiakseen kotikoiran tavoille.  Motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne muuttua matkalla montakin kertaa aikuistumisen mukana. Bellea ei steriloida Romaniassa nuoren ikänsä vuoksi, joten uusi omistaja sitoutuu steriloimaan Bellen Suomessa. Yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% osuudella, kunhan toimenpide suoritetaan kohtuullisessa ajassa.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Harkitut yhteydenotot Jennille

 

14.04.2014

Pikkuinen Belle on varattu omaan kotiinsa Suomeen! 🙂

10.05.2014

Belle saapui omaan kotiinsa 🙂

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.