Päivitetty 10.05.2014

Kodin saanut koira: ANNA


Anna5

ANNA

*arvioitu syntymäaika 27.12.2013

*narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

07.04.2014
Anna löydettiin siskonsa Bellen kanssa vilkkaan autotien varresta helmikuun lopulla. Tyttöjen onneksi paikalle sattui eläinrakas autoilija, joka poimi tytöt kyytiinsä ja vei turvaan. Anna ja Belle olivat varmaankin juuri jätetty autotien laitaan, koska lapsoset olivat suuntaamassa liikenteen sekaan, luultavasti sen ihmisen perään joka ne sinne jätti.

Anna ja Belle ovat tällä hetkellä Bukarestissa kotihoidossa opettelemassa kotikoiran elämää. Molemmat tytöt ovat luonteeltaan leikkisiä, sosiaalisia, reippaita, hurmaavia ja iloisia pentuja. Kotihoitopaikassaan tytöt ovat päässeet tutustumaan myös muihin koiriin. Anna ja Belle ovat päässeet aloittamaan rokotusohjelman ja ikää tytöillä on tällä hetkellä noin kolme kuukautta. Tyttöjen arvioidaan jäävän aikuisenakin pienikokoisiksi.

Pennunottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa. Pelkästään koiran söpöys ei riitä adoption syyksi. Anna tulee vaatimaan koulutusta ja aikaa oppiakseen kotikoiran tavoille.  Motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne muuttua matkalla montakin kertaa aikuistumisen mukana. Annaa ei steriloida Romaniassa nuoren ikänsä vuoksi, joten uusi omistaja sitoutuu steriloimaan Annan Suomessa. Yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% osuudella, kunhan toimenpide suoritetaan kohtuullisessa ajassa.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Harkitut yhteydenotot Jennille

 

16.04.2014

Anna on varattu omaan kotiinsa Suomeen <3

10.05.2014

Anna saapui omaan kotiinsa 🙂

Tyttö saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa! – See more at: https://kulkurit.fi/china/#sthash.tyq5gOmn.dpuf

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.