Päivitetty 10.05.2014

Kodin saanut koira: WILHELMIINA


Wilhelmiina profiiliWILHELMIINA

* n. 7-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

HUOM, tulossa Suomeen kotihoitoon 29.4.2014.

 

 

 

 

15.4.2014
Hauskannäköinen pieni karvakasa Wilhelmiina on oletettavasti puhdasrotuinen shih tzu. Wilhelmiina hylättiin, koska se ei pystynyt enää tekemään pentuja, ja siitä tuli näin ollen edelliselle omistajalleen tarpeeton. Nyt Wilhelmiina asustelee Onevetin hoitolassa, jossa se odottaa pääsyä Suomeen ja loppuelämän kotia.

Vastoinkäymisistä huolimatta Wilhelmiina on säilyttänyt rodulle tyypillisen elämäniloisen ja reippaan luonteen. Toiset koirat Wilhelmiina näkee potentiaalisina leikkikavereina, joten pikkurouvaa voisi ajatella myös toisen koiran kaveriksi. Vaikka ikä ei Wilhelmiinassa vielä juurikaan näy, osaa se kuitenkin myös rauhoittua.

Wilhelmiina painaa noin 7 kg ja sillä on shih tzulle tyypillinen paksu turkki, joka tulee vaatimaan säännöllistä hoitoa. Koska emme tiedä Wilhelmiinan suhtautumisesta pieniin lapsiin, tulee uuden kodin lapsien olla vähintään kouluikäisiä.

Jos kiinnostuit Wilhelmiinasta, suosittelen tutustumaan shih tzuun rotuna. On myös hyvä muistaa, että vaikka Wilhelmiina ei ole enää aivan nuori koira, niin se voi parhaassa tapauksessa elää vielä jopa 10 vuotta. Tähän tulevan kodin tulee pystyä sitoutumaan, sillä Wilhelmiina on turvallisen ja pysyvän loppuelämän kodin jo todellakin ansainnut.

 

28.4.2014
Akuutin peruuntumisen takia Wilhelmiina matkustaa Suomeen kotihoitoon 29.4! Päivitämme ensi tilassa Wilhelmiina kuulumisia kotihoidosta.

10.5.2014
Wilhelmiina matkusti loppuelämän kotiin eilen. Kiitos Wilhelmiinan adoptoijalle ja kotihoitajille!

 

 

Wilhelmiinaa kodinetsinnässä auttoi Johanna R.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.