Päivitetty 08.06.2017

Enkelikoira: JOY nyk. OnniJOY

* n. 4kk (synt. 9-10/2013)

* uros

* Romaniassa

 

 

 

29.1.2014
Hylätyt koirat ovat Romaniassa arkipäivää. Syyt hylkäämiselle ovat usein mitättömiä, ja eläimistä hankkiudutaan eroon kuin roskista. Näin alkaa myös tämän suloisen pennun tarina. Yhteistyökumppanimme eläinsuojelija Luiza Madru sai tiedon eräänä marraskuisena päivänä, lähistöllä sijaitsevassa vanhassa kaivossa olevasta pennusta. Pentu on joko pudonnut kaivoon itse tai se on sinne pudotettu. Pelastusjoukot kerättiin pikaisesti kasaan ja pentua lähdettiin hakemaan turvaan.

Pieni ja nälissään oleva pentu oli alkuun peloissaan, mutta tajusi nopeasti näiden ihmisten tahtovan vain hyvää. Luiza vei pennun kotiinsa, pesi sen ja antoi ruokaa. Pikkuruinen pentu kohtasi pesuhuoneesta päästyään ensimmäisenä sängyllä makaavat kissat ja tukeutui näihin oitis ja onkin edelleen todella kissarakas pieni koiran alku. Alun varovaisuus on saanut väistyä ja tätä nykyä Joy:ksi nimetty pikku poika on leikkisä ja iloinen pentu.

Joy on saanut asua löytymisestään saakka Luizan kotona, oppien näin samalla monen monta kotikoiralle tärkeää asiaa kuten sisäsiisteyttä. Joyllä on kavereinaan eri ikäisiä ja kokoisia koiria sekä useita kissoja ja se tulee mainiosti toimeen kaikkien kanssa. Se on myös erittäin ihmisrakas ja ystävällinen pikku mies. Luonteeltaan Joy on iloinen ja aktiivinen, mutta ei mikään yltiöpäinen höseltäjä.

Joy etsii itselleen aktiivista, sitoutunutta ja rakastavaa loppuelämän kotia. Tulevan kodin tulee huomioida nuoren koiran vaatima liikunta ja olla valmiita panostamaan pennun tapakasvatukseen. Joy sopii avoimen luonteensa vuoksi monenlaiseen kotiin, tärkeintä on, että koti on miettinyt koiran ottoa tarkkaan ja on valmis viettämään Joyn kanssa mahdollisesti jopa 15 ikimuistoista vuotta yhdessä.

Joy painaa tällä hetkellä n.4,5kg ja tulee olemaan aikuisena ehkä viitisentoista kiloa painava näppärän kokoinen jässikkä.

 

10.3.2014
Joy on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

15.3.2014
Joy matkasi tänään omaan kotiinsa. Onnea yhteiseen elämään.

8.6.2017

Onni on eilen siirtynyt enkelikoirien joukkoon. Lämpimät osanottomme Onnin omistajalle <3

 

Kodin etsinnässä auttoi Tanja.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.