Päivitetty 21.09.2014

Kodin saanut koira: PACO


140821-paco-profPACO

* noin 1-2-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

24.8.2014

Vain aavistuksen kissaa suurempi Paco löytyi yhdessä Zarina-koiran kanssa hylättynä Targovisten kaupungista ruokakaupan kulmalta. Se, miksi pienet koirat oli jätetty selviytymään oman onnensa nojaan, on arvoitus. Koiria hylätään surutta Romaniassa päivittäin kaikkialle; teiden varsille, levähdyspaikoille, puistoihin, metsiin, pelloille, kadunkulmiin… Entisistä lemmikeistä hakeudutaan eroon ilman omantunnon tuskia ja helpoimman kautta.

Paco on yksi tuon kurjuuden kokeneista. Kohtalotovereistaan poiketen se kuitenkin sai toisen mahdollisuuden elämälle, kun paikallinen eläinsuojelija Mihaela Soare sai järjestettyä Pacolle väliaikaisen kotihoitopaikan ystävänsä luota.

Paco on osoittanut olevansa lempeä, ystävällinen ja kiltti, ja se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Hoitaja kuvailee Pacoa ihmisrakkaaksi sylivauvaksi. Pacon tuleva Suomi-koti voisi sijaita myös kerrostalossa, sillä tähän menessä poika ei ole näyttänyt vahvaa haukkumistaipumusta. Sillä on ikää arviolta 1-2 vuoden verran, ja korkeuskin jää alle 35 cm:n. Paco painaa 7 kiloa.

26.8.2014

Paco on kastroitu eilen. Kuva ja lyhyt video automatkalta klinikalle on lisätty kuvaukseen & galleriaan.

Pacon ikäarvio täsmentyi eläinlääkärissä, ja sillä on ikää tohtorin mukaan 1-2 vuotta.

Paco luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, tautien varalta testattuna sekä uuden EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Jos tiedostat koiran omistamiseen liittyvät ilot ja surut, olet varautunut panostamaan koiran laadukkaaseen ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan aktiivisen, tasapainoisen ja turvallisen kodin, ota yhteyttä Jenni Huuskoseen.

02.09.2014

PACO on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

Video automatkalta, kun Paco on menossa klinikalle. Aika ihana poika! >

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.