Päivitetty 20.09.2014

Kodin saanut koira: FOXI


FOXI

* n.6-8 vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

2.7.2014
Pikkuherra Foxin tiedossa oleva tarina alkaa helmikuulta 2014, jolloin Mihailestin kunnallisen “tappotarhan” ovet aukeavat Foxille kuin ihmeen kaupalla ja Foxi pääsee ulos tarhalta, josta harvat lähtevät elossa.
Kuinka kauan Foxi on joutunut kunnallisella tarhalla olemaan ja mitä sen elämään on sitä ennen kuulunut, emme tiedä.
Helmikuusta lähtien Foxi on asuttanut yksityisen koiratarhan häkkiä neljän muun koiran kanssa. Sen hoidosta vastaa eläinsuojelija Roxana Deissiman ystävä Carmen, joka pelasti Foxin Mihailestistakin alunperin. Tarhalla on 200 koiraa, ja pulaa on jatkuvasti ruuasta ja auttajista, mutta ainakin koirat saavat säännöllisesti ruokaa, vettä, hoivaa ja ennekaikkea mahdollisuuden parempaan.

Tämä on Foxin mahdollisuus.

Foxi on keski-iän nipin napin ylittänyt pienikokoinen herrasmies. Eläinlääkärin arvion mukaan Foxi on yli kuuden vuoden, ehkäpä seitsemän tai jopa kahdeksan. Ikä on vain numeroita, joskin tulevan kodin täytyy sitoutua vanhenevan koiran hoitoon ja mahdollisesti kasvaviin tarpeisiin ja kuluihin. Tärkeämpää on kuitenkin Foxin elämänasenne, joka huokuu iloa ja valoa, ystävällisyyttä ja lempeyttä, vielä kaiken kokemansa jälkeenkin.
Foxi on ihmisiä kohtaan hyvin sosiaalinen ja se olisi kyljessä kyhnytettävänä kuinka kauan vain. Leikkisyytäkin Foxista löytyy ja se tulee toimeen kaikkien muiden koirien kanssa häkissään, niin urosten kuin narttujenkin. Kissojen kanssa toimeentulosta emme osaa sanoa, sillä tarhalla ei ole kissoja, jotta voisimme kokeilla Foxia niiden kanssa.

Foxi on kastroitu ja se on kooltaan noin 35 cm korkea ja painoa herralla on noin 10 kiloa.

Foxia voisi ajatella monenlaiseen kotiin. Se ei tarvitse harrastavaa kotia tai erityisen kokenutta kotia, mutta se tarvitsee rakastavan, sitoutuneen, motivoituneen ja ymmärtävän kodin.

Foxi tulee Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden eri tautien varalta. Lisäksi sillä on eu-lemmikkieläinpassi ja mikrosiru.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

18.8.2014
Foxi on varattu Suomeen!

 

20.9.2014
Foxi, pikkuinen ukkokulta, elämän kaltoinkohtelema ja silti niin kiltti ja nöyrä, ihmisiin ihmeellisesti luottava seniori, saapui Suomeen omaan, lopulliseen kotiinsa 20.9.2014 <3

 

Foxin varausta hoiti Salla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.