Päivitetty 21.09.2014

Kodin saanut koira: ZARINA


140821-zarina-profZARINA

* n. 1-2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

24.8.2014

Kun katsoo pientä Zarinaa, on vaikea ymmärtää, miksi se on hylätty ja jätetty pärjäämään oman onnensa nojaan Targovisten kaupungin kaduille? Normaalisti pienten narttujen selviytymismahdollisuudet tuollaisessa ympäristössä ovat olemattomat, mutta tätä koiraa lykästi; targovistelainen eläinsuojelija, yhteistyökumppanimme Mihaela Soare löysi sen ja toisen pienen koiran, Pacon, lähikauppansa kulmilta ja järjesti ne pois kadulta.

Oltuaan nyt tovin kotihoidossa Mihaelan ystävän luona, Zarina on osoittautunut lempeäksi, ystävälliseksi ja ihmisrakkaaksi koiraksi. Se on erittäin sosiaalinen ja viihtyy hyvin lajitovereidensa kanssa. Rapsutuksista suuresti nauttiva, hellyydenkipeä pikkuneiti ei ainakaan hoitajansa luona ole haukuskellut, joten sen tuleva koti voisi hyvinkin sijaita kerrostalossa.

Zarinassa on suloisuutta kuuden elopainokilon verran ja korkeutta alle 35 cm. Ikäarvio liikkuu yhden ja kahden vuoden välillä. Zarina steriloidaan pian.

26.8.2014

Zarina on steriloitu eilen. Operaation jälkeen neiti oli vähän väsynyt ja torkkukuva on lisätty galleriaan.

Zarinan ikäarvio täsmentyi eläinlääkärissä, ja sillä on ikää tohtorin mukaan 1-2 vuotta.

2.9.2014

Zarinasta lisätty pari uutta valokuvaa galleriaan. Niissä neiti poseeraa yhdessä Mihaelan kanssa. Mihaela kertoo Zarinan olevan todella miellyttävä, rakastettava ja ystävällinen, kainalossa viihtyvä kaverikoira, joka nauttii ihmisen läheisyydestä!

Zarina luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, tautien varalta testattuna sekä uuden EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Jos tiedostat koiran omistamiseen liittyvät ilot ja surut, olet varautunut panostamaan koiran laadukkaaseen ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan aktiivisen, tasapainoisen ja turvallisen kodin, ota yhteyttä Jenni Huuskoseen.

10.09.2014

ZARINA on varattu omaan kotiinsa Suomeen 🙂

Katso lyhyt video Zarinasta tästä >

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.