Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: OLIVER


OLIVER

* n.3 vuotias

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

11.9.2013

Pieni Oliver on koira jolla joskus oli oma koti ja josta se kuitenkin heitettiin ulos kadulle. Romaniassa yksinkertaisimmillaan syyksi voi riittää se että koira ei enään vain kiinnosta omistajaansa, joten “roskan” voi hyvinkin heittää pois. Romanialainen eläinsuojelija Alina Stan löysi kuitenkin Oliverin ja otti sen mukaansa. Tällähetkellä poika asustelee yksityisellä tarhalla Bukarestissa.

Oliver tulee hyvin juttuun toisten koirien kanssa, se on luonteeltaan leikkisä, reipas ja sosiaalinen. Aikuiset ja lapset ovat Oliverin mielestä erittäin mukavia, koska niiltä yleensä saa mahdottoman paljon rapsutuksia. Kissoja Oliver ei ole tavannut, joten toistaiseksi on vielä epäselvää miten pikku herra suhtautuu niihin.

Koska Oliverilla on ollut oma koti aikaisemmin, se osaa melkoisen hyvin kotikoiran saloja. Vaikka Oliver onkin sisäsiisti, niin toki uuteen kotiin tullessa se voi alkujännityksen myötä hetkeksi myös unohtua, mutta muistuu varmasti mieleen tuota pikaa. Tämä sama toki koskee muitakin kotikoiran tapoja, koska pienikin tarhalla vietty aika on niin kovin erilaista kuin elämä ihka oikeassa kodissa.

Oliver tullaan kastroimaan ennen Suomeen tuloa ja samassa operaatiossa poistetaan Oliverin piilokives. Poika tullaan kotiuttamaan vasta kun se on täysin tervehtynyt.

Oliver painaa tällähetkellä n. 5 kg

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa ja muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta.

13.9.2013

Pikkuinen Oliver löysi oman kodin ja matkustaa sinne mahdollisimman pian.


11.9.2013

Oliver saapui omaan kotiinsa Suomeen

Oliverin varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.