Päivitetty 22.10.2013

Kodin saanut: SONJA (nyk. Ruska)


Sonja 15.7.

SONJA

* s. 14.4.2013 / 5 kk

* naaras

* Tallinna, Viro.

Tämä kaunis sisaruskolmikko Trisha, Sonja ja Sim on syntynyt erään luostarin omalle kissalle eräänä huhtikuisena sunnuntaina 2013.

Luostarin asukit luulivat kissan olevan steriloitu, kun se muutti heille syksyllä asumaan. Vaan eipä ollut, ellei sitten ihme käynyt, ja kuuden kuukauden päästä lapset sitten syntyivät.

Hämmästyneet luostarin työntekijät pyysivät Irinaa ottamaan pennut hoteisiinsa, kun ne alkoivat olla tarpeeksi vanhoja etsimään omaa kotia. Ja emokissa vietiin kiireesti steriloitavaksi.

Koska pennut ovat syntymästä saakka olleet ihmisen kanssa tekemisissä, ovat ne ystävällisiä, ja vieläpä äärettömän kauniita kaikki. Luonne-eroja ei pentujen välillä kovin paljoa ole ja kaikki pitävät leikistä kuten kissanpennun kuuluukin, mutta ovat kuitenkin rauhallisemmasta päästä pentuja. Kaiken kaikkiaan hyvin käsiteltävissä olevia kissanalkuja.

Sonja on pennuista pitkäkarvaisin ja väriltään se on valkokirjokilpikonna eli kolmivärinen, jossa eniten on valkoista.

Sonja tulee uuteen kotiin rokotettuna ja loishäädettynä ja sillä on EU-passi. Se on tunnistesirutettu ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun yhdistyksen toimesta.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta.

Sonja tulee kotihoitoon Suomeen 7.9.

Sonja sai kodin Helsingistä vanhemman kissaherran kaverina 4.10.2013

Varaajana toimi Tiia

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.