Päivitetty 06.10.2013

Kodin saanut: OSIRIS


OSIRIS

* arvioitu syntymäaika 03/ 2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

11.9.2013

Osiris ja hänen sisarensa löydettiin Bukarestissa rakennustyömaalta kodittoman miehen seurassa. Romanialaiset eläinsuojelijat Anda ja Alina Murgu pelastivat nämä kauniit sisarukset turvallisemmalle maaperälle ja tällähetkellä tytöt ovatkin sijoitettuna yksityiseen hoitopaikkaan.

Osiris on sisartaan ujompi ja Kulkureiden aktiivien elokuun vierailulla, Osiris olikin vetäytynyt alkuun piiloon uusilta tulijoilta. Se oli aikansa mietiskellyt piilossaan, mutta uteliaisuus oli voittanut kuitenkin ja uusia ihmisiä piti mennä nuuskuttelemaan. Osiris oli ollut ilmeisen mieltynyt ihmisiin, koska loppujen lopuksi se oli antanut myös rapsutella itseään. Alinaan Osiris luottaa jo täysin ja antaa Alinan käsitellä itseään mitenpäin vain.

Koko arviolta Osiris tulee aikuisena kasvamaan keskikokoiseksi, painoltaan 15-20 kg:ksi ja säkäkorkeudeltaan 40-50 cm:ksi.

Tämä kaunokainen etsii kotia jossa on koirakokemusta entuudestaan. Se tulee myös toimeen toisten koirien kanssa, joten sosiaalinen koirakamu kotosalla olisi iloinen yllätys.

Osiris tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä ja asianmukaiset rokotukset kunnossa. “Takataskuunsa” tyttönen saa myös EU-passin.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

26.9.2013

Osiris on varattu Ranskaan, jonne hän matkustaa 4.10.13

Osiriksen varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.