Kodin saanut: OSIRIS

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

OSIRIS

* arvioitu syntymäaika 03/ 2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

11.9.2013

Osiris ja hänen sisarensa löydettiin Bukarestissa rakennustyömaalta kodittoman miehen seurassa. Romanialaiset eläinsuojelijat Anda ja Alina Murgu pelastivat nämä kauniit sisarukset turvallisemmalle maaperälle ja tällähetkellä tytöt ovatkin sijoitettuna yksityiseen hoitopaikkaan.

Osiris on sisartaan ujompi ja Kulkureiden aktiivien elokuun vierailulla, Osiris olikin vetäytynyt alkuun piiloon uusilta tulijoilta. Se oli aikansa mietiskellyt piilossaan, mutta uteliaisuus oli voittanut kuitenkin ja uusia ihmisiä piti mennä nuuskuttelemaan. Osiris oli ollut ilmeisen mieltynyt ihmisiin, koska loppujen lopuksi se oli antanut myös rapsutella itseään. Alinaan Osiris luottaa jo täysin ja antaa Alinan käsitellä itseään mitenpäin vain.

Koko arviolta Osiris tulee aikuisena kasvamaan keskikokoiseksi, painoltaan 15-20 kg:ksi ja säkäkorkeudeltaan 40-50 cm:ksi.

Tämä kaunokainen etsii kotia jossa on koirakokemusta entuudestaan. Se tulee myös toimeen toisten koirien kanssa, joten sosiaalinen koirakamu kotosalla olisi iloinen yllätys.

Osiris tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä ja asianmukaiset rokotukset kunnossa. “Takataskuunsa” tyttönen saa myös EU-passin.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

26.9.2013

Osiris on varattu Ranskaan, jonne hän matkustaa 4.10.13

Osiriksen varausta hoiti Kata

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: