Päivitetty 12.09.2013

Kodin saanut: ROBERTO (nyk. Frankie)


ROBERTO

* n. 4 kk (heinäkuu 2013)

* uros (kastroitu)

* Tallinna, Viro.

Neljä keskenkasvuista pentua löytyi torin porttien vierestä pahvilaatikosta Tallinnassa eräänä päivänä toripäivän päätteeksi toukokuussa. Todennäköisesti ne eivät olleet menneet torilla kaupaksi, sillä yllättävää kyllä tämänkokoiset pennut alkavat olla aika isoja saamaan kotia Virosta, kun pienempiäkin on tarjolla tähän aikaan vuodesta yllinkyllin.

Pennuista kaksi on harmaanruskeita, tyttö Ruby ja poika Roberto. Toiset kaksi ovat mustia poikia, Woody ja Winston, joilla on valkeat pienet pilkut kaulassaan. Pennut ovat melko siroja ja pitkäraajaisia, etenkin mustista tulee mieleen että joukossa saattaa olla ripaus itämaisen kissan verta.

Roberto on toinen harmaanruskeista pennuista, reipas, utelias ja leikkisä poika. Robertokin lähtisi mielellään uuteen kotiin varmasti jonkun sisaruksensa kanssa.

Ruby ja Roberto saapuvat kotihoitoon pääkaupunkiseudulle 15.7.

18.7.2013 Lisätty video kotihoitopaikassa siskostaan huolehtivasta velipojasta.

Robertolle ja Rubylle on varattu aika sterilaatioon 5.8.

Ruby ja Roberto saivat yhteisen kodin koiran kaverina Vantaalta 26.8.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia kotoa 12.9.2013: Kissanpojat – nykyään Peanut ja Frankie – ovat kotiutuneet vallan mainiosti. Ne ja koira tulevat hyvin toimeen keskenään, useammin pysyttelevät erossa toisistaan. Uskaltavat kuitenkin olla läheeläkin 🙂 Kerran katselin kun Peanut (tyttö) haisteli uteliaasti koirani takatassuja sen nukkuessa, uskalsi neiti jopa hieman leikillään tassun kanssa heilua. Ei koira siitä mitään, potkaisi unisesti. Ja kissanpojat ovat tottuneet talon tavoille, leikkivät keskenään, mutta ei sentään kahden ensimmäisen yön jälkeen enää pidä piirileikkiä öisin. Kivasti menevät myös nukkumaan kun muukin väki painuu yöpuulle 🙂 Mukavia, uteliaita pienokaisia!

 

Tutustumista koiraan 27.7.2013:

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.