Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: SHAKIRA


SHAKIRA

* n. 2 v

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 

16.4.2013

Shakira on Bukarestilaisen Onevet eläinlääkäriaseman ja siellä työskentelevän Dr. Adinan n. vuosi sitten löytämä ja pelastama pieni tyttönen. Löytämisestään lähtien Shakira on asustellut Onevetin koirahoitolassa toisten kodittomien koirien kanssa. Vuosi on ollut pitkä aika pienelle koiralle ja nyt Shakira odotteleenkin pian jo pääsyä omaan kotiinsa.

Shakira on luonteeltaan aktiivinen, leikkisä ja iloinen nuori neitokainen. Vaikka Shakira onkin liikkeissään varsin reipas, hilpeä ja vauhdikas niin ihmisen syliin se malttaa rauhoittua hyvin. Tulevaisuudessa tätä ketterää tyttöä voisi aktivoida esim.agility kentällä, vauhdikkaan ja leikkisän harrastuksen parissa tyttö viihtyisi varmasti tunnista toiseen.

Ihmisiä kohtaan Shakira on avoin ja sosiaalinen ja se tulee hyvin toimeen sille uusien ihmisten kanssa. Toisia koiria kohtaan taas tyttö on mielummin nöyrä kuin dominoiva.

Onevet hoitolassa Shakira joutuu iltaisin ja öisin häkkiin jossa se tuntee olonsa ahdistuneeksi. Häkissä ollessaan Shakira kapinoi ja yrittää päästä sieltä pois aktiivisemmin kuin toiset koirat. Liekö tämä vaikuttanut myös siihen että Shakira haukkuu jonkin verran, joten sitä ei tulla luovuttamaan kerrostaloon.

Malliltaan tämä neitokainen muistuttaa whippet-koiraa, mutta on kuitenkin huomattavasti sirompi. Shakiran säkäkorkeus on n.35 cm ja painoa tytölle on kertynyt alle 10 kg.

Jos etsis itsellesi aktiivista ja seurallista koiraa, Shakira täyttää toiveesi. Jos toisaalta etsit myös koiraa, joka voi käpertyä kainaloosi ajoittain ja pusutella sinua, Shakira taitaa myös tämän osa-alueen. Varsin monitoiminen tyttö siis 🙂

12.5.2013

Tanssityttö Shakira saapui eilen Suomeen kotihoitoon. Ensimmäisen vuorokauden jälkeen tyttö on alkanut kotiutumaan nopealla tahdilla ja uuden hoitopaikan nurkat onkin tutkittu jo nopealla vauhdilla. Hihnassa kävelemisen salat ja sisäsiisteys eivät ole vielä täysin Shakiralle avautuneet, mutta harjoittelu tekee näissäkin asioissa mestarin.

Omasta suosituksestani poiketen Shakiran hoitopaikka sijaitsee kerrostalossa ja kuten hieman arvelinkin, tyttö ei ole, ainakaan toistaiseksi, sanonut siellä sanaakaan. Kuullostellaan miten kotiutuminen jatkuu ja voisiko Shakiraa tulevaisuudessa suositella myös kerrostaloon.

Lisätty tanssitytölle muutama uusi kuva.

Shakira on hoidossa etelä-suomessa ja sitä saa käydä tapaamassa sopimuksen mukaan.

Tutustuthan koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

15.5.2013

Tanssityttö Shakira on varattu omaan kotiinsa.

Shakiran varausta hoiti Kata

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.