Päivitetty 19.09.2013

Kodin saanut : TASHA


 

TASHA

* arvioitu syntymäaika 09/2012

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa.

25.7.13

Tashan tarina on Romanialaisittain hyvin yleinen. Jälleen kerran Bukarestilainen eläinsuojelija tapasi kadulla yksinäisen pennun, joka vain oli sattunut syntymään väärään paikkaan, väärään aikaan ja hylätty. Tasha pääsi kadulta Asociatia A Doua Sansan Glinan tarhalle varttumaan ja etsimään kotia, joka osaa arvostaa tätä kaunista ja kilttiä tyttöä. Tasha jakaa Glinalla häkkinsä suunnilleen samanikäisen urospennun Edmundin kanssa.

Tasha on leikkisä pentu, joka aluksi tarkkailee uusia ihmisiä kiinnostuneena ja uteliaana. Hetken totuttelun jälkeen Tasha jo uskaltaa tulla ihmisen luokse. Tasha on luonteeltaan rauhallinen, iloinen ja lempeä, erittäin herttainen nuori neito.

Tasha etsii kotia, jossa saisi elää normaalia kotikoiran elämää, perhettä jossa ymmärretään antaa aikaa koiran sopeutua uuteen tilanteeseen ja jossa tytölle opetetaan kaikki tarvittavat taidot lempeällä, kannustavalla otteella. Tashan tuleva perhe on harkinnut koiranhankintaa tarkkaan ja on valmis tarjoamaan tytölle kodin sen koko elämän ajaksi. Perhe ymmärtää, että koira on perheenjäsen niin hyvinä kuin vähän huonompinakin hetkinä. Tasha arvostaisi varmasti reipasta koirakaveria, jonka kanssa touhuta ja joka opettaisi esimerkillään kotikoiran saloja tytölle.

29.7.13

Tässä pari videopätkää Tashasta ja häkkikaveristaan Edmundista:

Tasha on n. 50cm korkea ja painaa maksimissaan 20 kiloa. Tasha tullaan luovuttamaan steriloituna, sirutettuna, rokotettuna, mato- ja loishäädettynä. Tashalla on matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

16.9.13

Tasha on varattu Saksaan.

Tashan kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.