Kodin saanut : TASHA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

TASHA

* arvioitu syntymäaika 09/2012

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa.

25.7.13

Tashan tarina on Romanialaisittain hyvin yleinen. Jälleen kerran Bukarestilainen eläinsuojelija tapasi kadulla yksinäisen pennun, joka vain oli sattunut syntymään väärään paikkaan, väärään aikaan ja hylätty. Tasha pääsi kadulta Asociatia A Doua Sansan Glinan tarhalle varttumaan ja etsimään kotia, joka osaa arvostaa tätä kaunista ja kilttiä tyttöä. Tasha jakaa Glinalla häkkinsä suunnilleen samanikäisen urospennun Edmundin kanssa.

Tasha on leikkisä pentu, joka aluksi tarkkailee uusia ihmisiä kiinnostuneena ja uteliaana. Hetken totuttelun jälkeen Tasha jo uskaltaa tulla ihmisen luokse. Tasha on luonteeltaan rauhallinen, iloinen ja lempeä, erittäin herttainen nuori neito.

Tasha etsii kotia, jossa saisi elää normaalia kotikoiran elämää, perhettä jossa ymmärretään antaa aikaa koiran sopeutua uuteen tilanteeseen ja jossa tytölle opetetaan kaikki tarvittavat taidot lempeällä, kannustavalla otteella. Tashan tuleva perhe on harkinnut koiranhankintaa tarkkaan ja on valmis tarjoamaan tytölle kodin sen koko elämän ajaksi. Perhe ymmärtää, että koira on perheenjäsen niin hyvinä kuin vähän huonompinakin hetkinä. Tasha arvostaisi varmasti reipasta koirakaveria, jonka kanssa touhuta ja joka opettaisi esimerkillään kotikoiran saloja tytölle.

29.7.13

Tässä pari videopätkää Tashasta ja häkkikaveristaan Edmundista:

Tasha on n. 50cm korkea ja painaa maksimissaan 20 kiloa. Tasha tullaan luovuttamaan steriloituna, sirutettuna, rokotettuna, mato- ja loishäädettynä. Tashalla on matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

16.9.13

Tasha on varattu Saksaan.

Tashan kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: