Päivitetty 01.07.2013

Kodin saanut: VANDA


VANDA

* n. 2- 2½ v

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

1.5.2013

Ikiomaa loppuelämän kotia etsii ihana, makkaramallinen “minirotikka”, loistava Vanda.

Yhtenä päivänä eläinsuojelija Anda Murgun ystävä näki erään pellon ohi ajaessaan pienen koiran istumassa yksin pellon laidalla, vilkkaan autotien vieressä. Kolmen tunnin päästä ystävä ajoi taas  saman pellon ohi ja siellä tämä kaunotar edelleen istui tismalleen samassa paikassa. Andan ystävä ei raaskinut ajaa vain ohi, vaan pysäytti autonsa ja avasi oven. Iloisena tämä paikallaan tapittanut koiraneito loikki auton luokse ja hyppäsi suoraan kyytiin. Andan ystävä päätti viedä koiran turvaan Andalle ja näin alkoi Vandaksi nimetyn tytön uusi elämä. Koska Vanda oli löydettäessä hyvässä kunnossa ja hyvin luottavainen ihmisten suhteen on se todennäköisesti ollut aiemmin jonkun oma koira, joka Romanialaiseen tapaan hylättiin pellolle, kun ei koiran pitäminen enää kiinnostanut.

Vanda on hyvin sosiaalinen, ihmisiin kiintyvä, iloinen neitokainen. Vanda viihtyy ihmisen lähellä ja mukana kaikessa yhteisessä touhussa. Vanda tulee toimeen niin ihmisten kuin toisten koirien kanssa. Vanda on luonteeltaan kiltti ja innokas, josta joku onnellinen saa loistavan elämänkumppanin kaikkeen mahdolliseen yhteiseen tekemiseen.

Vanda etsii sitoutunutta kotia, jossa elää rakastettuna perheenjäsenenä. Kotia jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti ja jossa ollaan valmiita antamaan pysyvä koti tälle elämäniloiselle neidolle. Koska Vanda on todennäköisesti ollut jonkun koira saattaa se hallita joitain kotikoiran taitoja. Perheen tulee kuitenkin valmistautua opastamaan Vandalle kaikki tarvittavat taidot lempeällä ja kunnioittavalla otteella. Vanda kiintyy voimakkaasti ihmisiin ja tarvitsee siksi ihmisiä, jotka ovat valmiita rauhallisesti harjoittelemaan yksinoloa tytön kanssa. Vanda voisi nauttia koirakaverista, mutta pärjäisi varmasti myös ainoana koirana, kunhan yksinoloharjoitteluun panostetaan. Vanda ei ole Andalla haukkunut, joten kerrostalossakin tyttö saattaisi asua.

Vanda on n. 10-12 kilon painoinen, makkaramallinen koiraneito. Vanda tullaan luovuttamaan steriloituna, rokotettuna ja loishäädettynä. Vandalla tulee olemaan matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

5.5.13

Vanda on varattu Ranskaan.

Vandan kodinetsinnässä auttaa Anna-Aurora.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.