Kulkurien hallitus 2024-2025 on valittu

Rescueyhdistys Kulkurit ry valitsi vuosikokouksessaan 11.5.2023 uuden hallituksen kaudelle 2024-2025.

Hallitus järjestäytyi 14.5., ja nyt on aika esitellä yhdistyksen uuden hallituksen jäsenet.

Nina Ehrström
hallituksen puheenjohtaja

“Ensikosketukseni rescuetoimintaan oli vuonna 2003 koiratarhoilla Virossa, ja vuoden 2018 aloitin Kulkurien aktiivina koirayhteyshenkilön tehtävissä. Vuosien varrella olen toiminut myös kotihoitajana, tapahtumatiimiläisenä ja käynyt Romaniassa tarhoilla 1-2 kertaa vuodessa. Tämä on jo kolmas kauteni Kulkurien puheenjohtajana.

Ammatiltani olen eläintenkouluttaja, joten oikeastaan koko elämäni pyörii koirien ympärillä. Kotona kanssani asustaa 3 rescuekoiraa ja joukko muita entisiä kodittomia eläimiä.”

Kaisa Kanninen
hallituksen varsinainen jäsen, varapuheenjohtaja

“Olen Kaisa, 37-vuotias pirkanmaalainen. Kotonani asustaa puolisoni lisäksi kaksi Kulkurien kautta adoptoitua koiraa. Ensimmäisen oman koirani sain 18-vuotiaana, ja sen jälkeen kotonani on ollut lähestulkoon aina vähintään yksi nelijalkainen perheenjäsen. Koirien kanssa olenkin puuhannut käytännössä koko elämäni, niin omien kuin kodittomienkin kanssa useassa maassa. Viimeisimpänä työskentelin alkuvuoden 2023 Portugalissa koiratarhalla muutaman kuukauden ajan. Myös Romania ja sen koirat ovat tulleet tutuiksi lukuisien vierailuiden sekä Kulkurien toiminnan kautta.

Yhdistyksen toiminta on minulle tuttua käytännössä sen koko olemassaolon ajalta, ja olenkin aiemmin toiminut Kulkureissa niin apurina, aktiivina, hallituksen jäsenenä kuin hallituksen puheenjohtajanakin. Tällä kaudella toimin varapuheenjohtajana, kuten kahdella aiemmallakin kaudella.

Silloin kun en tee töitä tai yhdistyshommia, viihdyn parhaiten metsässä samoilemassa koiran ja puolison kanssa, sienestämässä, matkustaen, mökillä rentoutuen tai kotipihalla puuhastellen.”

Olga Karttunen
hallituksen varsinainen jäsen, hallituksen sihteeri

“Olen Olga, ja olen toiminut Kulkureissa aktiivina vuodesta 2019 koirayhteyshenkilön roolissa sekä sittemmin lisäksi myös mm. rekisterien, tautitilastojen ja infomeilin parissa. Kipinän rescuetoimintaan antoi oma rescuekoira, joka kotiutui Kulkureiden kautta vuonna 2018. Romaniassa ja koiratarhoilla olen vieraillut viime ajat säännöllisesti pari kertaa vuodessa. Tämä on ensimmäinen vuoteni hallituksessa.

Olen vahvasti espoolaistunut, mutta alunperin Oulusta lähtöisin ja pk-seudulla jo kymmenisen vuotta viettänyt. Kotoa löytyy puolison sekä edellämainitun rescuepojan lisäksi jo mummoikään ennättänyt villakoiranarttu.”

Essi Tenho
hallituksen varsinainen jäsen

“Ensikosketukseni rescuetoimintaan tapahtui vuonna 2017, kun adoptoimme ensimmäisen rescuemme, ja se olikin sitten menoa. Olen toiminut Kulkureissa noin seitsemän vuoden ajan useissa eri tehtävissä, ja mm. 2,5 vuoden ajan hallituksessa.

Työskentelen omassa koirien hyvinvointialan yrityksessäni, joten elämäni on yhtä koiraa. Kotoa löytyy puolison lisäksi kaksi koiraa, joista toinen on Kulkurien kautta adoptoitu rescue-koira Tepes.”

Anne-Mari Vihtonen
hallituksen varsinainen jäsen

“Olen kohta 35v Hyvinkäällä asustava pitkän linjan Rescueyhdistys Kulkurien aktiivi, mukana toiminnassa vuodesta 2019. Kotona minulla on 8-vuotias Kulkurien kautta kotiutunut Jekku-koira.

Päivätyöni teen teknisen tukkukaupan logistiikan assistenttina, töissä sanovat että olen moniosaaja ja melkeinpä mikä vaan homma taittuu kun hetken pähkäilee. Olen luonteeltani iloinen höpöttäjä, jolle sattuu ja tapahtuu. Aina hyvällä asenteella eteenpäin meneminen on vahvuuksiani. Tämä on neljäs vuoteni Kulkurien hallituksessa.”

Hallituksen varsinaisten jäsenien lisäksi kokouksessa valittiin hallituksen varajäseneksi Miika Liikamaa.

Onnea uudelle hallitukselle!

Lue myös:

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi...

lue lisää

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi: Varainkeruukoordinaattori

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi...

lue lisää

Toiminnanjohtajan uuden vuoden tervehdys 1.1.2024

Valoisaa vuoden ensimmäistä päivää! Saan jälleen kerran tervehtiä teitä Kulkurien tukijat, seuraajat, aktiivit ja adoptioperheet sekä kaikki muut toiminnastamme kiinnostuneet eläinten ystävät. Uuden uutukaisen vuoden kynnyksellä me luomme katseen eteenpäin, mutta sitä...

lue lisää

Tiedote: Kulkurit lomalla 18.12.2023–7.1.2024

Kulkureissa lomaillaan kolmen viikon ajan ajalla 18.12.2023-7.1.2024. Tänä aikana meillä otetaan ansaitusti iisisti ja ladataan akkuja, jotta jaksamme auttaa kodittomia koiria alkavanakin vuonna. Loma vaikuttaa jonkin verran toimintoihimme, joten tässä muutamia...

lue lisää

Tiedote 15.9.2023: Ruokaviraston koirarekisteri

Mikä koirarekisteri? Koirarekisteri on Ruokaviraston ylläpitämä viranomaisrekisteri, johon talletetaan maa- ja metsätalousministeriön asetuksen 68/2022 5 § mukaiset tiedot koirista ja koirien haltijoista. Rekisteri on avautunut koirien haltijoille käytettäväksi...

lue lisää

Toimintakertomus 2022

YLEISTÄ Rescueyhdistys Kulkurit ry on eläinsuojelun parissa toimiva aatteellinen ja yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 2012 ja se toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti. Yhdistyksen tavoitteena on eläinten kokonaisvaltaisen...

lue lisää