Päivitetty 05.12.2016

Enkelikoira: LADY LIVI


Syntymäaika: 1/2011
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Rosiori, OneVet)
steriloitu

 

27.5.2016
OneVet on yhteistyökumppanimme jo useamman vuoden ajalta ja heillä on viime vuodesta alkaen uudet tarhatilat, jossa koirat tällä hetkellä asustavat. Dr. Adina OneVetista ottaa siipiensä suojaan myös muualta tulevia koiria, kuten Rosioirin kunnalliselta tarhalta, josta Lady Livi on lähtöisin.

Lady Livi on todella sympaattinen, tasapainoinen ja iloinen koira. Se on erittäin kiltti ihmisille ja mm. antoi ottaa juuri saamansa ruuan, jotta kuvaaja saa otettua muitakin kuvia, kuin että pää on siellä kipossa. Lady Liviä voisi kuvailla herttaisen höpsösi ja sellaiseksi maltilliseksi tättähääräksi. Muille koirille haluaa olla se joka määrää ja jos toinen koira ei halua niinkään, tulevat nämä kaverukset tällöin hyvin toimeen, uroksien kanssa Lady Livi on huomattavasti maltillisempi. Lady Livin ei kuultu haukkuvan, joten mahdollinen koti voisi olla myös kerrostalossa

Kokoa Lady Livillä on noin 50-55 cm ja painoa noin 17-20 kg

17.7.2016
Lady Livi on arvokas rouva koira, joka ei kaiken maailman hössötyksiin lähde mukaan. Ihmisen rapsutukset ovat ihanaa Lady Livin mielestä, mutta ei ryntäile ihmistä kohden, rapsutusten toivossa. Toisille koirille on ruuastaan mustasukkainen, mutta ei hyökkäile kenenkään päälle.  Hampaita on jonkun verran tipahdellut matkan varrella, mutta muutoin on tämä lady verraten hyvässä kunnossa.

11.10.2016
Lady Livi sai vieraita Suomesta, kun aktiivimme kävivät tapaamassa hillittyä ja arvokkaan rauhallista koiraa OneVetin tarhan pihalla. Livi on lempeä ja hellyydenkipeä koira, joka nauttii ihmisen antamasta huomiosta. Livi ei ole sellainen tunteiden tunnemyrsky, ennemminkin hillitty ja rauhallinen viilipytty. Toki Livi unohtaa välillä viilipytty roolinsa, ja saattaa pienen jännityksen jälkeen riehaantua nähdessään ihmisiä, kunnes jälleen muistaa arvokkuutensa ja hillitsee jälleen itsensä suurilta tunteepurkauksilta.

14.11.2016
Kaunis Livi odottaa OneVetin pihalla uusia vieraita. Kohteliaan tapaansa, se malttaa mielensä, eikä tuppaudu kiinni tai hyppää, mutta siltikin ihmiset ovat Liville se rakkain asia. Kaverina Liville voisi kodista löytyä rauhallinen uros tai ainoana koirana nauttisi varmasti saamastaan huomiosta ja rakkaudesta ja antaa tuon kaksin verroin takaisin. Kuvia ja video lisätty.

5.12.2016
Surullinen uutinen Romaniasta saavutti meidät viikonloppuna. Lady Livi, joka oli juuri saanut mahdollisuuden omaan kotiin, joutui tappeluun ja loukkaantui niin pahasti, että menehtyi vammoihinsa.

Niin lähdit enkeli kultainen,
luo taivaan omien enkelten.
Minä ajattelen sinua illassa hämärtyvässä.
Sytytän pöydälle kynttilän, aivan kuin olisit tässä.

 

——————————————————————————————————————————————–

 

 

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.