Päivitetty 08.09.2015

Kodin saanut koira: LAKE


Lake kotona 2015

Lake kotona 2015

LAKE

* arvioitu syntymäaika 8/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

26.11.14
Lake on bukarestilaiselle kadulle syntynyt koira. Se ei ole nukkunut pehmeässä sängyssä ja tuntenut oloaan turvalliseksi rennon ja levänneen Mora – äitinsä lämmössä. Se on kuitenkin ollut onnekas ja sattunut osumaan ystävällisen eläinlääkärin, Dr. Adinan reitin varrelle. Dr. Adina otti perheen hoiviinsa ja nyt emo ja lapset ovat Kulkureiden sivuilla etsimässä loppuelämän kotia.

Lake on terve ja normaali pentu: se suhtautuu asioihin avoimesti ja reippaan uteliaasti, rakastaa yli kaiken leikkimistä ja hauskanpitoa ja pitää kaikkia elollisia olentoja ystävinään.

Lake painaa tällä hetkellä noin 4-5 kiloa ja sen odotetaan aikuisena olevan pieni tai hiukan keskikokoista pienempi.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

26.12.14
Lake sai tänään parhaimman mahdollisen joululahjan: se on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

6.1.15
Lake matkusti tänään omaan loppuelämän kotiinsa ja siitä tuli ihkaoikea lemmikki. Onnea Lake ja perhe.

22.2.2015
Lake on nyt viettänyt noin puolitoista kuukautta omassa kodissa. Se on hurmannut paitsi oman perheensä, myös kaikki, jotka sen tapaavat. Virtaa siinä on kuin pienessä kylässä ja saanut jo koirakavereitakin, joiden kanssa se saa purkaa energioitaan. Hyvää jatkoa Lakelle ja perheelle.

Lisätty myös muutama kuva kotiutuneesta veijarista.

8.9.2015
Viikko sitten Lakella oli merkkipäivä, kun siitä tuli yksivuotias. Se sai lahjaksi uuden pedin, jota se ensin luuli uudeksi, hieman isommaksi pehmoleluksi. Lopulta se väsähti ja sen myötä keksi pedinkin alkuperäisen tarkoituksen.

Lisätty kuva unten mailla olevasta synttärisankarista sekä muita kuvia iloisesta ja onnellisesta pikkuriiviöstä.

Lake saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lake on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Laken adoptiossa apuna oli Maarit Auranen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.