Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: LANCEL (nyk. Nöpö)


LANCEL

* n. 2-3 v

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 

22.3.2013

Lancel on löydetty kadulta kuljeksimasta, ja Lancelin onneksi se pääsi eläinlääkäriasema OneVetin hoitolaan turvaan. Lancel on todella ystävällinen tyttö. Lancel on todennäköisesti ollut joskus jonkun oma, mutta emme tiedä miksi se on joutunut joskus kodistaan kadulle. Lancel tulee hyvin toimeen muiden kanssa, ja se asuttaa tällä hetkellä samaa häkkiä hyvin aran nuoren pennun kanssa. Lancel rakastaa olla ihmisen sylissä ja ihmisen läheisyys on tyttöselle todella tärkeää. Lancel on vielä hieman ujo, mutta rohkaistuu varmasti hyvin nopeasti päästyään kotiin, oman ihmisensä luokse opettelemaan normaalia elämää.

Tulevan kodin tulee varautua siihen, että Lancelille täytyy opettaa kaikki alusta asti, sisäsiiteydestä ja remmikävelystä lähtien, mutta Lancel tulee varmasti antamaan omistaja perheelleen kaiken rakkautensa mitä tuohon pieneen tyttöön vain mahtuu. 🙂

Lancel painaa tällä hetkellä n. 7-8 kiloa ja korkeutta sillä on n. 25 cm. Lancel on steriloitu.

5.6.2013

Lancel matkustaa pian kotihoitoon Suomeen!

10.6.2013

Lancel on tällä hetkellä kotihoidossa Suomessa. Lancel on vielä arka ja herkkä, ja tällä hetkellä hyvin miesallerginen. Onneksi se on perusluonteeltaan utelias, kiltti ja älykäs, mikä auttaa sen kehittymisessä. Lancel on jo käytännössä sisäsiisti. Hihnakävely ei vielä ole täysin hallinnassa, mutta vapaana se kulkee kauniisti ja seuraa aivan kintereillä. Sisällä ollessaan Lancel viihtyy ihmisen lähellä.

Tulevan perheen on oltava ehdottoman koirakokenut ja ymmärrettävä rescuekoiran sopeutumisen haasteet. Lancelille voisi olla hyväksi, jos uudessa kodissa olisi jo vanhempi ja tasapainoinen koira. Parasta olisi, jos se pääsisi rauhalliseen asuinympäristöön aikuiseen perheeseen. Koska se haukuskelee hieman, etenkin yksin jäädessään, emme suosittele sitä kerrostaloon. Kun tyttö on ensin vahvistunut ja rauhoittunut, siihen voi käydä tutustumassa sovitusti Jyväskylässä.

16.06.2013

Lancel on alkanut jo rentoutua, mutta viihtyy edelleen hyvin lähellä ihmistä ja seuraa mukana joka puolelle. Suosittelen sitä edelleen mieluiten perheeseen, jonka elämäntyyli on seesteistä ja jonka asuinympäristö on rauhallinen.

25.06.2013

Lancel on saanut kodin Suomesta <3

Jos olet tutustunut sivuillamme huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota tytölle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.