Päivitetty 05.11.2017

Kodin saanut koira: LARISA


Syntymäaika: 7/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloidaan

 

Perustiedot ja taustat

22.09.2017
Romanialainen eläinsuojelija Ioana Bodea on omistanut elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle. Yhdessä miehensä kanssa Ioana käy pääyhteistyökumppanimme OneVetin koirasuojalla huolehtimassa siellä olevista, noin 300 koirasta. Pikkuisen ja hyvin onnekkaan neidin Larisan Ioana on pelastanut hylättynä bensa-asemalta heinäkuussa 2017. Tällä hetkellä Larisa odottaa omaa kotiaan Onevetin hoitolassa Cosobassa.

Onevetin pihanalla upea Larisa elelee pihalla vapaana ja se tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa. Myös ihmisiä, niin tuttuja kuin vieraita, kohtaan neiti on todella suloinen ja ystävällinen. Pihalla Larisa juoksee iloisesti ympäriinsä ja tilaisuuden tullen se osallistuu leikkeihin ja muihin pihalla oleviin tapahtumiin. Kerrassaan herttainen ja kiltti Larisa nauttii suunnattomasti ihmisiltä saaduista rapsutuksista ja ihmisiltä saadun huomion se jakaa mielellään muiden koirien kanssa.

Larisalla on arvion mukaan painoa noin 10 kg ja säkäkorkeutta noin 40 cm.

Nykytilanne

05.11.2017
Kaunis Larisa lensi omaan kotiin Suomeen eilen 4.11.

18.10.2017
Herttainen Larisa on varattu omaan kotiin Suomeen <3

Aiemmat päivitykset

03.10.2017
Ihana Larisa on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Larisa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Larisa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Larisan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.