Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: LEILANI


Syntymäaika: 2013-2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

15.02.2016
Ihastuttava tyttökoira nimeltään Leilani on yksi sadoista koirista, jotka odottavat omaa kotiaan,  Rosiori De Veden kunnallisella tarhalla.

Luonteeltaan kaunis Leilani on iloinen, touhukas, ystävällinen ja leikkisä. Kun Kulkurien aktiivit tamikkuussa vierailivat Rosiorin kunnallisella tarhalla ja lähestyivät Leilania, se alkoi hyppimään ilosta. Leilani siis rakastaa myös tuntemattomia ihmisiä ja tulee reippaasti vieraiden ihmisten lähelle. Silityksistä tämä valloittava neiti nauttii  erityisen paljon ja pyytäessään lisää huomiota Leilani suloisesti heilauttaa etutassuaan ylös.

Tarhalla Leilani ajoittain haukahteli, mutta muiden koirien haukkukuoroon se ei lähtenyt mukaan.

Painoa lempeällä Leilanilla on arvion mukaan noin 10-11kg ja säkäkorkeutta noin 35cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Leilani saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Leilani on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

26.02.2016
Suloinen Leilani on varattu omaan kotiin <3

05.04.2016
Ihana Leilani lensi omaan perheensä luo Suomeen 2.4.

Leilanin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.