Päivitetty 15.07.2015

Kodin saanut koira: LIBBY


Libby 5LIBBY

* arvioitu syntymäaika 1.1.2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

6.6.2015
Kulkurit käynnisti toukokuussa Romanian Rosiori de Vede-kaupungissa mittavan massasterilointi- ja avustusprojektin. Projektin ensimmäinen sterilointipäivä järjestettiin 29.5.2015 ja Rosioriin steriloitavaksi päätyi myös pieni Libby, joka oli ystäviensä Pian ja Selinan kanssa löydetty vain hieman aiemmin hylättynä pahvilaatikkoon. Nyt Libby odottaa sitä loppuelämän kodin löytymistä Kulkurien yhteistyökumppanin OneVet-klinikan tiloissa.

Libby on pienikokoinen, kaunis nuori narttu-koira, joka vaikuttaa luonteeltaan ihmisrakkaalta, rauhalliselta ja sosiaaliselta. Todennäköistä on, että Libby reipastuu saadessaan oman kodin ja totuttuaan uuteen perheeseensä. Libby vietti sterilointipäivän tiivisti yhdessä pahvilaatikkoon hylättyjen kohtalotoveriensa kanssa, joten sille olisi varmasti enemmän kuin mieluista, jos tulevassa kodissa olisi jo kiva koirakaveri odottamassa.

Libby on nyt vailla perhettä, jossa ymmärretään pienen koiran sielunelämää ja että pienikin koira tarvitsee runsaasti liikuntaa, aktiviteetteja ja aikaa. Libby painaa vain noin 4 kiloa ja sen pienen koon vuoksi emme suosittele sitä perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Libby saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Libby on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

15.07.2015
Libby saapui Suomeen 26.06 omaan kotiinsa.

Harkitut yhteydenotot Rosannalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.