Päivitetty 17.09.2013

Kodin saanut: LILI


LILI

* n. 1 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Lili on noin yksivuotias monivärinen tyttökissa Rakveren tarhalla. Aivan ihana! Alkuun hieman arka, mutta tosi utelias. Rentoutuu nopeasti ja
nauttii rapsutuksista. Ei käy kiinni vaikka olisi aihettakin, meinaan kokeiltiin sitäkin.. Ehdottomasti ansaitsee oman kodin.

Tosi kauniskin, kunhan saa karvan kuntoon ja pääsee pesulle, turkki oli ollut hoitamaton kun Lili tuli tarhalle ja sitä on jouduttu saksimaan ja harjaamaan pois kuollutta karvaa, keritsemisen jälkeen odottaa nyt että kasvaisi takaisin kauniisti.

Kun Liliä ei enää huomioitu, tuli itse kurkottelemaan häkin välistä, eli utelias ja jokseenkin reipas tyttö alkukankeuden jälkeen. Rauhallinenkin ja hiljainen kissa. Tarhalta sanotaan, että Lili voisi tarvita kissakaverin seuraa..

Lili on tullut tarhalle 5.4. Paiden kaupungista.

Lili sai oman kodin Vantaalta 28.8.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kotona 16.9.2013: Kun Lili tuli kotiin ensin tutkittiin tosi tarkkaan paikat ja sitten leikki loppuyön. Aamulla rupesi pikkuhiljaa tekemään  tuttavuutta.  Parin ensimmäisen päivän aikana pysyi koko ajan lattiatasolla, sitten kun alkoi hyppimään esim. tietokonepöydälle, saattoi mätkähtää maahan. Nyt hyppii vaivatta minne vaan, vauhtia ja  vaarallisia tilanteita on riittänyt, on niin utelias että joutuu aina silloin  tälllöin johonkin  kiipeliin, sähköjohtojakin olen ottanut
pois, kun niillä leikitään ja niitä pureskellaan.

Ensimmäisen viikon kulki  koko ajan perässä  ellei leikkinyt eikä malttanut päivällä yhtään levätä,  yöt nukkui ja nukkuu nytkin yöt  tosi hyvin. Nyt jo nukkuu päivälläkin eri huoneessa. Oikein leikkisä kissa, kova juttelemaan ja saa aikamoisia kaahauskohtauksia päivittäin, tosi utelias ja kaikessa mukana oleva, vieraitakin heti tervehtimässä. Valjaat menevät päälle, mutta niihin  ei ole vielä kunnolla tottunut, ne vielä hieman  harmittavat.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.