Kodin saanut kissa: LISSU

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

LissuLISSU

* n. 1 v

* naaras (steriloidaan)

* Tallinna, Viro.

Kotia etsii pörröinen ja pitkäkarvainen vuoden vanha tyttö Lissu. Lissu on pentuna emonsa kanssa omistajan ulosjättämä ja hylkäämä kissa, ja se ehti tehdä ulos ensimmäisen pentueensa ennenkuin pääsi turvaan. Pennuista hengissä selvisi poika Veli, joka etsii myöskin kotia yhdistyksen sivuilla.

Lissu on ollut hellä ja huolehtivainen emo, mutta nyt pennun ollessa luovutusikäinen voi sekin alkaa etsiä omaa kotiaan. Lissu tykkää hoitokodissa katsella ulos ikkunasta luonnon tapahtumia ja ohilentäviä lintuja. Linnut, kaikenlaiset muut lentävät pörriäiset, ihmiset ja autot kiinnostavat. Lissu on hyväkäytöksinen perheenkissa, ei tee tuhoja ja on täydellisen sisäsiisti. Ihastuttava persoona, reipas ja kiltti nuori kissa, joka kaipaa paljon huomiota ja hellyyttä. Erittäin sosiaalinen, joten olisi hyvä jos perheellä olisi riittävästi aikaa seurusteluun. Lissu sopii myös toisen kiltin kissan kaveriksi.

Lissu testataan Fiv/Felv:n ja sieni-infektion varalta sekä steriloidaan ennenkuin se tulee Suomeen omaan kotiinsa. Sillä on EU-passi ja tunnistesiru, joka rekisteröidään yhdistyksen toimesta turvasiru.fi-rekisteriin.

2.8.2014
Lissua todettiin odottavan uudet äidin velvollisuudet, joten sen kodinetsintää joudutaan hieman lykkäämään.

Lissu sai oman kodin 13.11.2014

Varaajana toimi Millie

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: