Päivitetty 23.11.2014

Kodin saanut kissa: LISSU


LissuLISSU

* n. 1 v

* naaras (steriloidaan)

* Tallinna, Viro.

Kotia etsii pörröinen ja pitkäkarvainen vuoden vanha tyttö Lissu. Lissu on pentuna emonsa kanssa omistajan ulosjättämä ja hylkäämä kissa, ja se ehti tehdä ulos ensimmäisen pentueensa ennenkuin pääsi turvaan. Pennuista hengissä selvisi poika Veli, joka etsii myöskin kotia yhdistyksen sivuilla.

Lissu on ollut hellä ja huolehtivainen emo, mutta nyt pennun ollessa luovutusikäinen voi sekin alkaa etsiä omaa kotiaan. Lissu tykkää hoitokodissa katsella ulos ikkunasta luonnon tapahtumia ja ohilentäviä lintuja. Linnut, kaikenlaiset muut lentävät pörriäiset, ihmiset ja autot kiinnostavat. Lissu on hyväkäytöksinen perheenkissa, ei tee tuhoja ja on täydellisen sisäsiisti. Ihastuttava persoona, reipas ja kiltti nuori kissa, joka kaipaa paljon huomiota ja hellyyttä. Erittäin sosiaalinen, joten olisi hyvä jos perheellä olisi riittävästi aikaa seurusteluun. Lissu sopii myös toisen kiltin kissan kaveriksi.

Lissu testataan Fiv/Felv:n ja sieni-infektion varalta sekä steriloidaan ennenkuin se tulee Suomeen omaan kotiinsa. Sillä on EU-passi ja tunnistesiru, joka rekisteröidään yhdistyksen toimesta turvasiru.fi-rekisteriin.

2.8.2014
Lissua todettiin odottavan uudet äidin velvollisuudet, joten sen kodinetsintää joudutaan hieman lykkäämään.

Lissu sai oman kodin 13.11.2014

Varaajana toimi Millie

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.