Kodin saanut kissa: VENNI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

kuva 4
VENNI

* n. 3 kk

* uros

* suomalainen

Venni, Venla ja Venja ovat suloinen ja äärimmäisen kaunis sisarkolmikko. Kaikki pennut ovat kesyjä, leikkisiä ja seurallisia. Venja on puolipitkäkarvainen, sosiaalinen tyttö, joka hakeutuu aina ihmisen lähelle rapsutuksien toivossa. Venni on kiltti poika, joka ottaa siskoistaan mallia ja rohkaistuu päivä päivältä. Venla on hyvin sisarensa kaltainen, sosiaalinen, kiltti kissaneiti, jolla on äärimmäisen kaunis puolipitkäkarvainen turkki.

Suomalainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

1.10.2014 Kuulumisia kotihoidosta
“Vennin kanssa on sujunut tosi hyvin. Aluksi oli tietenkin vähän tarkkailijana ja omassa kulmassaan. itselläni on siis neljä kissaa, 2 noin 17-vuotiasta tyttöä ja 2 noin 3-vuotiasta poikaa. Mutta tosi reipas jo alusta ja sen jälkeen on ollut ihan kotonaan. Ruoka maistuu ja leikkii kovasti itsekseen ja poikien kanssa. Toinen pojista näyttää adoptoineen Vennin, leikkii ja katsoo perään ja pesee yms.
Venni juttelee kun kutsun ja kehrää todella kovasti kun tulee viereen tai syliin. “

Venni sai oman kodin 23.8.2014

Varaajana toimi Millie

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: