Päivitetty 23.11.2014

Kodin saanut kissa: VENNI


kuva 4
VENNI

* n. 3 kk

* uros

* suomalainen

Venni, Venla ja Venja ovat suloinen ja äärimmäisen kaunis sisarkolmikko. Kaikki pennut ovat kesyjä, leikkisiä ja seurallisia. Venja on puolipitkäkarvainen, sosiaalinen tyttö, joka hakeutuu aina ihmisen lähelle rapsutuksien toivossa. Venni on kiltti poika, joka ottaa siskoistaan mallia ja rohkaistuu päivä päivältä. Venla on hyvin sisarensa kaltainen, sosiaalinen, kiltti kissaneiti, jolla on äärimmäisen kaunis puolipitkäkarvainen turkki.

Suomalainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

1.10.2014 Kuulumisia kotihoidosta
“Vennin kanssa on sujunut tosi hyvin. Aluksi oli tietenkin vähän tarkkailijana ja omassa kulmassaan. itselläni on siis neljä kissaa, 2 noin 17-vuotiasta tyttöä ja 2 noin 3-vuotiasta poikaa. Mutta tosi reipas jo alusta ja sen jälkeen on ollut ihan kotonaan. Ruoka maistuu ja leikkii kovasti itsekseen ja poikien kanssa. Toinen pojista näyttää adoptoineen Vennin, leikkii ja katsoo perään ja pesee yms.
Venni juttelee kun kutsun ja kehrää todella kovasti kun tulee viereen tai syliin. “

Venni sai oman kodin 23.8.2014

Varaajana toimi Millie

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.