Päivitetty 02.08.2014

Kodin saanut koira: LOLA S


10531270_10152396126493600_1359482104_n

LOLA S

* noin 5-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 

11.7.2014
Suloinen ja reipas pieni karvakasa Lola S on rodultaan oletettavasti puhdasrotuinen shih tzu. Lola S on romanialaiseksi koiraksi onnekas, sillä se on saanut elää tähänastisen elämänsä kodissa niin, että siitä on huolehdittu. Tämä siksi, että neiti on vastapalvelukseksi tehnyt omistajalleen pentuja. Nyt kuitenkaan Lola ei ole enää tullut tiineeksi ja näin ollen se on käynyt entiselle omistajalleen tarpeettomaksi ja siitä on haluttu tämän vuoksi päästä eroon. Omistaja oli toiminut kuitenkin romanialaiseksi hyvinkin vastuullisesti ja toimittanut tarpeettomat koirat turvaan, eikä jättänyt esimerkiksi kadulle. Lola on yksi näistä onnekkaista jotka tuotiin yhteistyöklinikkamme tiloihin ja askel kohti rakastettua kotikoiran elämää voitiin aloittaa

Lola on asunut nyt jo hetken aikaa  Romaniassa kotihoidossa, joten sen kotikoiran tavat eivät ole päässeet missään vaiheessa unohtumaan. Neiti on siis jo valmiiksi sisäsiisti, kulkee remmissä ja on muutenkin tietoinen mitä kotona saa ja mitä ei saa tehdä. Myöskin normaali arjen äänet ja asiat ovat neidille jo tuttua kauraa eikä tätä ilopilleriä juuri mikään turhia jännitä. Neiti myöskin tietää miltä tuntuu pehmeä peti ja lämmin sohvankulma rapsutuksien kera.

Lola on shih tzu maiseen tapaan reipas, ystävällinen ja elämäniloinen sekä touhukas pieni koira. Kotikoiran tausta näkyy Lolasta, sillä se on hyvässä kunnossa ja rakastaa ihmisiä ja niiltä saatua huomiota (jota neiti osaa myös jos jonkinmoisilla tempuilla tarvittaessa hakea ja tytön touhuille saakin usein nauraa). Neiti viihtyy sylissä ja ottaa nautiskellen rapsutukset ja hellyyden osoitukset vastaan myös täysin vierailta. Lola on luonteeltaan äärettömän ystävällinen, iloa pursuava ja miellyttävä koira neiti. Se tulee toimeen muiden koirien kanssa ja touhukkaana tyttönä pistää mieluusti myös leikiksi sopivan kaverin satuttua kohdalle.

Lola on kooltaan pieni koira, säkä noin 30cm ja painoa neidillä on 6-8kg

Lola sopii helpon luonteensa vuoksi monenlaiseen kotiin, kunhan tuleva koti on valmis sitoutumaan tähän pieneen touhu pakettiin sen loppuelämäksi. Lolalla on shih tzulle tyypillinen paksu turkki, joka tulee vaatimaan säännöllistä hoitoa.  Lisäksi vaikka Lola onkin pieni koira tulee se vaatimaan yhtälailla liikuntaa ja aktiviteetteja kuin suuremmatkin lajitoverinsa.

Lola saapuu yömyöhäisellä lennolla 11.7.14 Suomen kamaralle kotihoitoon ja jatkaa sieltä käsin sitä oman pysyvän kodin etsintää.

28.7.2014

Lola on ollut nyt kotihoidossa pian kolme viikkoa. Neiti onkin tänä aikana kotiutunut oikein hyvin ja osoittanut olevansa vallan mainio kotikoira.
Tässä hieman lisää Lolasta kotihoitajan kertomana: “Lola on sopeutunut hyvin tilanteeseen ja hoitopaikkaan, kyseessä on todella ihana ja herttainen tyttö. Lola tuntuu olevan tosi ihmisrakas, rauhallinen ja iloinen tyttö – häntä vispaa tytöllä aivan jatkuvasti! Hihnassa Lola kulkee hyvin, jääden paljon uteliaana haistelemaan kesän tuoksuja ja ihmettelemään uusia paikkoja. Ohikulkijoitakin Lola on jo ehtinyt hurmaamaan, ja neiti onkin todella rohkeana tutustumassa heti uusiin ihmisiin.
Pienen 10 kk vanhan vintiömme Roxyn kanssa Lola on kärsivällinen ja ystävällinen. Tytöt tulevat hyvin toimeen keskenään, joskin Lola kypsempänä ja itsekin monet pennut synnyttäneenä emona ei juuri ole kiinnostunut lähtemään pikkuisen riekkumisiin mukaan.”
Kaiken kaikkiaan Lola on siis avoin, iloinen ja äärimmäisen ihmisrakas koira. Sen tulevassa kodissa voisi olla odottamassa mukava koira seuralainen mutta Lola viihtyisi vallan mainiosti myös ainokaisena silmäteränä. Lola saa hymyn huulille huononakin päivänä alati vispaavan häntänsä ja iloisen olemuksensa vuoksi eikä tämä pusutyttö jätä ketään kylmäksi.

Etsitkö elämääsi iloista ja elämänmyönteistä aktiivista pientä seuralaista? Voisiko Lola olla juuri se oikea? Ota pian yhteyttä niin jutellaan lisää.

 

2.8.2014
Suloinen Lola matkasi omaan loppuelämän kotiinsa 1.8.2014. Onnea pikkuneidille ja uudelle perheelle.

 

Varausta hoiti Tanja.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.