Päivitetty 04.12.2013

Kodin saanut: LOONA


10/2013

 

LOONA

* synt. 1/2013

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

29.9.2013
Loonan tarina alkaa toukokuisesta päivästä jolloin yhteistyökumppanimme eläinsuojelija Mihaela Soare löysi pellon laidasta hyvin aran emon ja tämän kaksi pentua. Pennuista toinen, Paula adoptoitiin pian löytymisen jälkeen, mutta emo Lisa ja Loona ovat edelleen Mihaelalla kotihoidossa. Lisa on edelleen hyvin traumatisoitunut, eikä tämän vuoksi ole vielä adoptiokelpoinen, mutta Loona on ajan myötä saanut rohkeutta ja itsevarmuutta, ja on nyt valmis etsimään omaa rakastavaa loppuelämän kotiaan. Tutun ja turvallisen ihmisen seurassa Loona on jo täysin normaali, iloinen pentu, mutta uusien ihmisien seurassa se jännittää edelleen alkuun.

Kotihoidossa Mihaelalla ollessaan Loona on saanut harjoitella kotikoiralle tärkeitä oppeja, kuten hihnassa kulkemista. Loona onkin erittäin innokas lenkkeilijä ja se kulkee jo nätisti hihnassa.

Loona on varsin hiljainen tyttö, jonka vuoksi sen tuleva koti voisi hyvinkin sijaita myös kerrostalossa.
Rakenteeltaan se on melkolailla makkaramallia, pitkäselkäinen ja melko lyhyillä jaloilla varustettu kompaktin kokonen pakkaus. Painoa sillä on tällä hetkellä 9 kiloa.

Loona tulee juttuun muiden koirien kanssa, sukupuoleen katsomatta, joten tulevassa kodissa voisi olla reipas kaveri sitä odottamassa. Reipas koirakaveri auttaisi Loonaa varmasti myös sopeutumisessa ja luottamuksen luomisessa uuteen perheeseensä.

Loona etsii sitoutunutta loppuelämän kotia missä ymmärretään arkojen koirien sielunelämää, paikkaa jossa osataan antaa aikaa uuteen ympäristöön ja ihmisiin sopeutumisessa.


13.10.2013
Lisätty uusia kuvia ja video

11.11.2013
Niin uskomatonta kuin se onkaan – upeasta Loonasta ei ole tullut vielä yhtään kyselyä!
Missä on Loonan rakastava loppuelämän koti?

Lisätty uusia kuvia!

15.11.2013
Loona on varattu Saksaan!
 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.