Päivitetty 16.11.2013

Kodin saanut: ONNI (nyk. Nuutti)


ONNI

* 4-5 kk (lokakuussa 2013)

* uros

* Tallinna, Viro.

Kultaraidallinen pikkupoika Onni on varsinainen velmu, joka viihtyy sylissä istumassa tai olkapäällä kehräämässä ja on todella kultainen paitsi raidoiltaan myös luonteeltaan. Onni oppii luottamaan nopeasti omiin ihmisiin, sillä sen lisäksi että hänellä on kaunis silkkiturkki, hän rakastaa ihmisiä. Vähän kuin sellainen kukkaislapsi, joka ei ole antanut vielä toistaiseksi lyhyen elämänsä tarjoamien kolhujen hetkauttaa. Onni on ilmeisesti kotikissan pentu, joka oli sisarustensa kanssa jätetty pahvilaatikossa metsään yksin selviämään. Silti se on luottavainen ja avoin kissalapsi.

Onnilla on pehmeät tassut, eikä se leikkiessä eikä olkapäällä keikkuessaankaan ota kynsiä juuri esille. Onni osaa leikkiä tehokkaasti leluilla itsekseenkin, toki kissakaveri olisi varmasti myös mieluinen leikkisälle pennulle kaveriksi omassa kodissa.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Onni luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä.

Onni sai kodin poikakissan kaverina Helsingistä 9.11.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia 16.11.2013: Kuulumisia Nuutilta (ent. Onni) Ensimmäinen viikko on vierähtänyt ja niistä kaksi ensimmäistä päivää meni piilossa kyyhötellessä, mutta maanantai illasta asti Nuutti on ollut kuin kotonaan. Reinolla oli pientä murinaa aluksi, mutta sekin on jäänyt jo pois. Nuutti rakastaa olla sylissä ja onkin kova poika kehräämään. Leikkiminen on ihan parasta ja muutama lelu onkin jo saatu tuhottua. Nuutti on oikein utelias ja kaikki ruoka mikä vahingossakin sattuu pöydälle jäämään on kohta Nuutin suussa. Liitteenä muutama kuva.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.