Päivitetty 27.11.2014

Kodin saanut kissa: LUANGEL


LUANGEL

* synt. 16.8.2014

* uros

* Suomessa

 

 

 

 

 

4.11.2014
Luangel syntyi 16. elokuuta ja oli ainoa eloon jäänyt pentu. Niinpä semo Emme on saanut keskittää kaiken hoivaamisensa ainoakaiselle pojalleen. Luangel sai nimensä sen syntymäyönään menehtyneen romanialaisen nuoren eläinlääkärin mukaan, joka oli eläessään keskittynyt kodittomien eläinten auttamiseen. Niinpä Luangel on tuonut lohtua paitsi emolleen, myös monille Luanaa kaipaamaan jääneille.

Luangel on kasvanut reippaaksi, rohkeaksi ja sosiaaliseksi pikku kissaksi. Ollessaan viiden viikon ikäinen se sai seuraa samanikäisestä orpopennusta, Sissi-tytöstä, jonka seura onkin tehnyt Luangelille erittäin hyvää. Sissin kanssa Luangel on saanut opetella kissalle tärkeitä paini-, jahtaus- ja takaa-ajoleikkejä. Emme on alusta lähtien huolellisesti opastanut poikansa siisteyden saloihin, ja Luangel onkin neljä-viikkoisesta lähtien osannut käyttää sujuvasti hiekkalaatikkoa.

Luangel on ihmisrakas, sitä on käsitelty päivittäin syntymästään lähtien. Luonteeltaan Luangel ei ole mikään mieletön villikko, vaan adoptiosiskoaan Sissiä harkitsevaisempi. No, niin harkitsevainen kuin 2,5 kuukauden ikäinen kissanpentu nyt voi olla 🙂

Luangel on valmis matkustamaan omaan kotiinsa viikolla 47 täytettyään 12 viikkoa.
Luangelille etsitään ehdottoman vastuullista, motivoitunutta ja sitoutunutta kissakotia, jossa siitä huolehditaan hyvin seuraavat 15 vuotta. Harkitsethan siis erittäin tarkkaan tarjotessasi kissanpennulle kodin.

Mukavaa olisi, jos Luangelilla olisi tulevassa kodissaan kissaseuraa. Luangelia voidaan ajatella ainoaksikin kissaksi, mutta se edellyttää omistajalta päivittäistä leikkimistä, seuranpitoa ja aktivoimista, normaaliakin enemmän.

Luangel on kotihoidossa Toijalassa.

Luangel luovutetaan omaan kotiin kahteen kertaan madotettuna, rokotettuna ja mikrosirutettuna. Luangel on myös yhdistyksen toimesta merkitty Turvasiru-järjestelmään.

Huomioithan, että tuleva koti sitoutuu leikkauttamaan Luangelin kohtuullisen ajan kuluessa. Kulkurit osallistuvat kastrointikuluihin 25%:lla.

Ennen yhteydenottoa tutustuthan huolellisesti luovutussopimukseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

 

27.11.2014
Luangel muuttaa omaan ihanaan kotiinsa 28.11.2014.

 

Luangelin varaajana toimi Salla.

 

Kuvakansio Luangelin elämästä alusta lähtien täällä.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.