Päivitetty 13.10.2022

Enkelikoira: LUCKY BRUNO (nyk. Bruno)


Syntymäaika: noin 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Assosiation)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

9.1.2021
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan, joka hoitaa kaikki Kulkurien kautta Suomeen tulevat koirat. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Vuonna 2015 pariskunta vuokrasi ja osittain osti vanhan maatilan Cosobasta, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Bukarestista. Tälle maatilalle kunnostettiin tarha kodittomille koirille ja kissoille, sekä tila eläinlääkärin toimintaa varten. Vuonna 2017 syntyi One Rescue Association -yhdistys.

Romania on täynnä kodittomia eläimiä ja Adinalla on kädet täynnä töitä, sillä Cosoban tarhalle päätyy jatkuvasti koiria, joita Adina pyrkii parhaansa mukaan auttamaan ja joille hän koettaa löytää koteja. Komea Lucky Bruno sekä herttainen mummu Anneliese elivät ennen omistettuna koirana. Niiden omistaja kuitenkin kuoli ja Lucky Bruno sekä Anneliese jäivät omistajan pojan vastuulle. Pojalla ei ollut mahdollisuutta pitää koiria, joten hän kääntyi Adinan puoleen. Mitäpä Adina voisi muutakaan tehdä kuin auttaa, joten koirat päätyivät Cosoban tarhalle.

Päivitykset

13.10.2022
Onnekas Bruno, joka pääsit ihan vahingossa omaan, huolehtivaan kotiisi. Kesällä nukahdit ikiuneen useampien sairauksien uuvuttamana, mutta rakastettuna perheenjäsenenä <3 Kiitos Brunon perheelle kodin ovien avaamisesta tälle pojalle. Lisätty pari tuoretta kuvaa Brunosta.

9.1.2021
Komea Bruno saapui kotihoitoon Suomeen 12.12.2020. Hän on suhtautunut ja sopeutunut Suomielämään sekä kotihoitoperheeseensä niin mutkattomasti, että saa jäädä sinne pysyvästi <3 Onneksi olkoon onnekas Bruno ja perhe!


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lucky Bruno saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lucky Bruno on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilönä toimii Olga Karttunen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.