Päivitetty 18.01.2015

Kodin saanut koira: LUPE


Kesäkuu 2014

Kesäkuu 2014

LUPE

* arvioitu syntymäaika 2012

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

20.11.14
Romaniassa kodittoman koiran kohtalo on ihan liian usein joutua kunnalliselle koiratarhalle, jota voisi helposti kuvailla koirien keskitysleiriksi. Sairaat, terveet, tiineet, vanhat ja nuoret tungetaan samaan ahtaaseen häkkiin ja unohdetaan sinne. Aika korjaa satoaan ja monen koiran kohtalona on kuolla häkkiin ellei niitä sitä ennen tapeta sadististen tarhatyöntekijöiden toimesta. Lupe oli yksi niistä, jotka voittivat kohtalon arpajaisissa ja se pelastettiin Mihailestin tappotarhalta ystävällisten romanialaisnaisten toimesta. Se päätyi yksityiselle tarhalle, jossa se saa odottaa toista arpajaisvoittoaan: kotia.

Lupe on luonteeltaan todella leikkisä, aktiivinen ja sosiaalinen. Siinä ei ole tarhalla ilmennyt dominoivia luonteenpiirteitä ja se tulee kaikkien kanssa toimeen lajista riippumatta. Kissojen kanssa sitä ei ole testattu. Ihmisen nähdessään se hakee huomiota ja rapsutuksia. Tarhalla Lupe ei ole paljoa haukkunut.

Lupe on 50-55 cm korkea ja painaa noin 17 kg.

18.1.2015
Lupe on saanut oman kodin Hollannista. Onnea Lupe ja perhe!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lupe saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lulu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviinluovutussopimukseen,oppaaseenkotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Maaritille.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.