Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: LYLLI


Syntymäaika: 12/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

15.12.2015

Pikkuinen Lylli löydettiin eräältä parkkipaikalta Bukarestista. Lyllin seurassa olivat myös luultavasti hänen emonsa ja sisarensa, joita ei ikävä kyllä olla saatu kiinni, ainakaan vielä. Lylli on turvassa yhteistyökumppanimme Carmen Mandescun ystävän kotona, jossa odottelee nyt omaa kotiaan.

Lylli on luonteeltaan reipas pikkuneiti, joka tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Lyllin lempiharrastuksiin kuuluu leluilla leikkiminen, monen muun nuoren koiran tapaan. Lyllin kanssa on myös harjoiteltu jo remmissä kulkemista ja suurimmaksi osaksi neiti on jo sisäsiisti.

Lylli on kooltaan pieni, tällä hetkellä painoa on noin 6 kiloa ja korkeutta noin 35 senttiä. Neiti on myös hentorakenteinen, selkä on pitkähkö ja niin ovat jalatkin. Hieman lisää painoa neidille saattaa vielä tulla.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Lylli saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, steriloituna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lylli on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

31.01.2016

Suloinen Lylli neiti on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

19.03.2016

Lylli tyttö saapui omaan kotiinsa Suomeen. 🙂

Lyllin yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.