Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: MATILDA


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

14.05.2015
Monelle tutuksi tulleiden  Alinan ja Anda Murgun yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi huolehtii Jilavan tarhasta, jossa Matilda asuu.

Matilda on löydetty kadulta huhtikuun puolessa välissä tiineenä, jonka jälkeen tyttö steriloitiin ja vietiin nykyiseen, väliaikaiseen asuinpaikkaan.

Matilda on innokas tyttökoira, joka osaa rauhoittua ihmisen lähellä. Ihmisen luokse Matilda tulee rauhallisesti ja tyttöä voi nostaa ja käsitellä ilman mitään ongelmia. Myös innostuneena tyttö osaa käyttäytyä kohteliaasti.  Matildalle ihmisen läheisyys on tärkeää ja mahdollisuuden tullessa tyttö hakeutuu heti ihmisen vierelle. Matilda haluaa ihmiseltä huomiota ja osaa pyytää sitä kauniin rauhallisesti. Matilda vaikuttaisi olevan täydellinen paketti, jolta puuttuu enää oma perhe, joka pitäisi tästä ihanasta tytöstä huolta sen loppuelämän ajan.

Muut koirat ovat Matildalle miellyttävä asia. Tyttö on sympaattinen tapaus, joka pyrkii miellyttämään muita.

Matildan ruumiinmalli on roteva, olematta kuitenkaan lihava. Painoa tällä kauniilla ja kiltillä tytöllä on noin 20kg ja säkäkorkeutta on noin 45-50cm. Matildan hampaat ovat hyvässä kunnossa.

13.07.2015
Kulkureiden aktiivit matkustivat 7.7 Jilavan tarhalle, jossa Matilda asustaa. Tässä kuulumisia tytöstä:

Matilda on ystävällinen ja sosiaalinen koira, joka tulee itse rauhallisesti ihmisten luokse ja nauttiikin huomiosta suunnattomasti. Jos tyttö haluaa lisää huomiota, se tapahtuu nätisti pyytämällä. Matilda on todella lempeä ystävällinen tyttö.

Lisätty myös kuvia rauhallisesta ja hellyyttävästä Matildasta.

18.09.2015
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja Jilavan tarhalle, jossa monien muiden lisäksi, myös Matilda odottaa omaa kotiaan. Tässä kuulumisia kauniista neidistä:

Matilda on aivan ihana tyttö, joka on todella sosiaalinen ja käytökseltään kohtelias. Kaunotar on hyvin hellyydenkipeä ja haluaa olla ihmisten lähellä. Tilaisuuden tultua Matilda painautuu ihmistä vasten ja rauhoittuu tyytyväisenä vierelle. Matilda antaa muille koirille hyväntahtoisesti omaa tilaa ja on todella kiltti toisia koiria kohtaan.

Lisätty myös uusia kuvia ihastuttavasta Matildasta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Matilda saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Matilda on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

06.11.2015
Ihana Matilda on varattu omaan kotiin!  Valtavasti onnea Matildalle ja hänen tulevalle perheelleen <3

23.11.2015
Matildalla todettiin sydänmato, joten neiti jää vielä toistaiseksi Romaniaan saamaan hoitoa.

21.03.2016
Kerrassaan ihastuttava Matilda on saapunut omaan kotiinsa 19.03. Tervetuloa Suomeen Matilda <3

Matildan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.