Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: MAMA


MAMA

* n. 2-3 v.

* narttu

* steriloitu

* Suomessa.

 

 

 

 

7.11.2012

Pienikokoinen ja omaa tahtoa omaava Mama asuu Romanialaisen yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Anda Murgun luona yli sadan koiran kanssa.  Mamalla oli joskus oma kotikin, mutta tultuaan tiineeksi Mama sai lähtöpassit kodistaan. Mama synnytti pentunsa kadulle. Naapuruston ihmiset eivät pentuja kaivanneet ja heittivät nämä päivän ikäiset pennut roskalaatikkoon. Anda sai tiedon tapahtuneesta ja löydettyään osan pennuista sekä Maman, hän pelasti nämä luokseen. Mama on hoitanut pentunsa hyvin ja etsii nyt sitä loppuelämän kotia, jossa saa elää osana perhettä, rakastettuna kotikoirana.

Mama asuu samassa häkissä aktiivisen uroksen kanssa ja on kaksikon johtaja. Mama ei tule toimeen kaikkien narttujen kanssa, joten Mamalle etsitään kotia, jossa se saa elää ainoana narttuna. Mahdollisen uroskaverin olisi hyvä olla rauhallista ja kohteliasta sorttia. Mama on ihmisten kanssa hyvin avoin, sosiaalinen, kontaktihakuinen ja reipas. Se viihtyy ihmisen sylissä ja lähellä. Mama on pieni koira, jolta löytyy luonnetta ja omanarvontunnetta.

Koska Mamalla on joskus ollut koti, se saattaa osata hihnakävelyn ja olla sisäsiisti. Uuden perheen tulee kuitenkin varautua siihen, että näitäkin kotikoiran tapoja joutuu vähän harjoittelemaan. Mama arvostaisi kotia, jossa sille annetaan aikaa oppia uusia asioita ja tottua uuteen elämäänsä hellästi opastaen. Mama sopisi varmasti myös kerrostaloon, koska se ei ole kova haukkumaan. Lapsiperheeseenkin Mamaa voisi ajatella, kunhan vanhemmat muistavat panostaa lasten ja koiran sopuisaan yhteiseloon.

Mama on n. 10 kg painoinen ja 35-40cm korkea. Mama tullaan luovuttamaan steriloituna, rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä.

 

9.2.2013

Mama-rouva se edelleen odottelee sitä omaa kotiaan uroksen kaverina tai ainoana koirana. Kenen sydämestä ja perheestä löytyisi tilaa valloittavalle Mamalle?

 

9.4.2013

Mama pärjää tarhalla erittäin positiivisen energiansa avulla! Mama on hyvin avoin, leikkisä, sosiaalinen ja kaikin puolin aivan ihana “pötkyläkoira”! Lisätty uusi video ja kuvia Mamasta!

 

9.5.2013

Mama saapui kotihoitoon Suomeen 8.5.2013!

 

21.5.2013

Maman hoitopaikka muuttuikin ikiomaksi kodiksi <3 Onnea Mama ja koti!

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Varaajana toimi Nea.

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.