Päivitetty 14.08.2018

kodin saanut koira: MANUEL


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (M.G. Sanctuary)
kastroitu

Perustiedot ja tausta
Herttainen Manuel päätyi tarhalle 25.4.2018 samalla, kun Mihai haki leipää tarhansa eläimille. Mihain tuttava auttaa leivän keräämisessä ja hän tuli juuri talolle mistä leipää haetaan samaan aikaan ja mukanaan hänellä oli takkuinen koira. Nainen pyysi Mihailta apua eikä Mihai voinut sanoa ei.

Manuel oli aivan täynnä punkkeja ja sen turkki oli rastoittunut ja huopaantunut pahasti. Turkki oli niin huonossa kunnossa, että karvojen seasta oli mahdotonta saada punkkeja pois. Mihai ajeli Manuelin turkin pois ja kun punkkeja oli nypitty irti kymmeniä, Manuel sai Frotnline kylvyn. Lisäksi Manuel sai varmuuden vuoksi päivää myöhemmin estävän hoidon babesiaa vastaan.

Koko käsittelyn ajan Manuel käyttäytyi todella rauhallisesti, vaikka tilanne ei varmastikkaan ollut sille helppo. Ainoastaan turkkia ajeltaessa Manuel ulahti muutamaan kertaan ja tämäkin luultavasti sen vuoksi että takkujen leikkaaminen sattui sitä. Manuel oli kovin väsynyt ja valitsi syömisen ja nukkumisen väliltä nukkumisen.

Seuraavana päivänä Manuel oli saanut nukuttua ja levättyä ja nyt pikkuiselle maistui myös ruoka.

Manuel on selvästi piristynyt ja tällä hetkellä Manuel on reipas ja iloinen koirapoika, Manuel on rokotustensa puolesta valmis matkustamaan omaan kotiinsa noin neljän viikon kuluttua.

Manuel tulee hienosti toimeen tarhalla toisten koirien kanssa. Jos toinen koira tulee sen ruokakipolle se saattaa ärähtää tai mikäli toinen koira häiriköi käytöksellään.

Suloinen Manuel vaikuttaa tasapainoiselta ja rauhalliselta koiralta, joka ei hauku turhia, ainoastaan leikkiessään pitää ääntä. Pikkuinen herra Manuel on arviolta noin 6-8 kg painava ja säkäkorkeutta sillä on noin 30 cm.

19.7.2018
Manuel on varattu fosteriin Saksaan.

04.06.2018
Manuel on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Manuel saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Manuel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Manuelin yhteyshenkilö on Noora Lindroos .

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.