Päivitetty 14.02.2015

Kodin saanut koira: MELA SUGISOMELA (nyk. Mila)


Kettutyttö 1/2015

Kettutyttö 1/2015

MELA SUGISOMELA

* narttu

* n.1v.

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

12.1.2015
Mela Sugisomela on mitä mainioin kettutyttö. Nimi voi vaikuttaa hiukan eksoottiselta, mutta sillä on tarinansa. Kerrottakoon, että tyttö tykkäsi maidosta paljon.

Mela odottaa sitä omaa loppuelämän kotia, Anda ja Alina Murgun tarhassa, Jilavassa. Tyttö on erittäin ystävällinen, rauhallinen ja rento. Tämä kertonee jotain Melan luonteesta, sillä kaikki koirat eivät välttämättä olisi tällaisessa hyvässä tasapainossa, näinkin pitkän tarhalla olon jälkeen.

Oli Melan onni päätyä Murgujen tarhalle, sillä näin kiltit, ihmisystävälliset koirat yleensä ovat helppoja saaliita koirarankkureille ja muille jotka haluavat eläimille pahaa. Ja tällaisia ihmisiä on erittäin paljon Romaniassa.

Mela tulee myös mainiosti toimeen muiden koirien kanssa ja näin ollen on myös mahdollista että tulevassa kodissa asuisi koirakaveri.

Tällä kaunottarella on korkeutta noin 50-55 cm ja painoa 20-25kg.

22.1.2015
Mela Sugisomela odottaa edelleen kärsivällisenä sitä, että joku huomaisi hänetkin. Löytyi muutama uusi kuva, mm. Melan pentuajasta. Mela on tosiaan ollut melkein koko ikänsä Anda ja Alina Murgun tarhalla. Olisi erittäin hienoa nähdä tämänkin tyttösen löytävän tiensä kotiin.

30.1.2015
Kaunis kettutyttö, Mela, saa korviinsa pian tiedon , että se oma koti on löytynyt. Mahtavia uutisia!

14.2.2015
Mela, uudelta nimeltään Mila, saapui kotiin sopivasti ystävänpäivän viettoon. Onnea kaikille osapuolille!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mela Sugisomela saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mela on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Varauksessa auttoi Mia Takolander.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.